Game Pass Abonelik Ücretleri Zamlanacak Gibi Görünüyor

Gizemli not, neye işaret?

Oyuncular olarak üst üste gelen zamlar ile oyunlara ulaşmamızın hayli zorlaştığı bu günlerde, Game Pass ve PlayStation Plus gibi ücretsiz abonelik servisleri artık daha da bir önem kazanmaya başladı. Ancak görünüşe göre Game Pass abonelik ücretleri de zamlardan nasibini alacakmış gibi. En azından resmi Xbox sayfasındaki bir ibare bunun habercisi olabilir.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Haziran 2023 Oyunları Belli Oldu


Hem büyük hem de düşük bütçeli oyunlar ile her ay iki ayrı safhada güncellenen Game Pass, fahiş fiyatlı oyunları aylık standart abonelik ile 29.99 TL veya Ultimate abonelik ile 49.99 TL karşılığında oynayabiliyoruz.

Her ne kadar Microsoft yeni abone olacaklara sunduğu özel fiyat fırsatını geçtiğimiz aylarda kaldırmış olsa da, normal fiyatlara hiçbir şekilde zam yapmamıştı. Ancak bu durum yakın bir zamanda değişecekmiş gibi görünüyor.

Game Pass Abonelik Ücretleri İçin Zam Kapıda Mı?

Xbox Game Pass sayfasında, hem standart hem de Ultimate için açıklama kısımlarına ufak bir uyarı notu eklemiş. Öyle ki, bahsi geçen teklifin on dokuz gün içinde dolacakmış ve iptal edilmediği taktirde normal fiyata ve belirtilen zaman dilimine göre devam edecekmiş. Buradaki ‘normal fiyat’ ve zaman dilimi’ ibareleri kafaları karıştırmış iken, belirtilen sürenin sonunda şu andaki ücretlerin artacağına yoruldu.

Hem büyük hem de düşük bütçeli oyunlar ile her ay iki ayrı safhada güncellenen Game Pass, fahiş fiyatlı oyunları aylık standart abonelik ile 29.99 TL veya Ultimate abonelik ile 49.99 TL karşılığında oynayabiliyoruz. Her ne kadar Microsoft yeni abone olacaklara sunduğu özel fiyat fırsatını geçtiğimiz aylarda kaldırmış olsa da, normal fiyatlara hiçbir şekilde zam yapmamıştı. Ancak bu durum yakın bir zamanda değişecekmiş gibi görünüyor. Xbox Game Pass sayfasında, hem standart hem de Ultimate için açıklama kısımlarına ufak bir uyarı notu eklemiş. Öyle ki, bahsi geçen teklifin on dokuz gün içinde dolacakmış ve iptal edilmediği taktirde normal fiyata ve belirtilen zaman dilimine göre devam edecekmiş. Buradaki ‘normal fiyat’ ve zaman dilimi’ ibareleri kafaları karıştırmış iken, belirtilen sürenin sonunda şu andaki ücretlerin artacağına yoruldu. İşin ilginç yanı, bu uyarının tüm kullanıcılar için geçerli olması. Yani yeni abonelik almış olsanız dahi, on dokuz günün sonunda mevcut teklif sona erecek. Hatırlayacağınız üzere Ekim ayında bir açıklamada bulunan Xbox patronu Phil Spencer, Xbox konsolları veya Games Pass için olası zam sinyalini vermişti. Görünüşe göre beklenen zam için geri sayım başladı.

İşin ilginç yanı, bu uyarının tüm kullanıcılar için geçerli olması. Yani yeni abonelik almış olsanız dahi, on dokuz günün sonunda mevcut teklif sona erecek.

Hatırlayacağınız üzere Ekim ayında bir açıklamada bulunan Xbox patronu Phil Spencer, Xbox konsolları veya Games Pass için olası zam sinyalini vermişti. Görünüşe göre beklenen zam için geri sayım başladı.

Exit mobile version