Microsoft’tan Sürpriz: Game Pass’e 2 Oyun Daha Eklendi!

Bize bunlarla gelin!

Game Pass servisine biri ay başında ve diğeri de ay ortasında olmak üzere iki safhada yeni oyunlar ekleniyor iken, önceden eklenmiş seçili oyunlar da çıkartılıyor. Ancak Kasım ayı bitmeden oyunculara son dakika sürprizi yapıldı ve Game Pass’e 2 oyun daha eklendi.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Kasım 2023 Oyunları Belli Oldu


Game Pass’e 2 Oyun: Remnant Oyunları Erişilebilir Oldu!

Ne Game Pass ne de Gunfire Games tarafından önceden haber verilmeksizin Remnant from the Ashes ve Remnant 2 oyunları abonelere sunuldu. Yakın bir zaman önce yeni bir duyuruya imza atmış olan Microsoft, The Game Awards 2023 şovunda önemli duyurular yapacağını söylemişti. Ancak öncesinde de böylesi bir sürpriz yaparak bizleri sevindirmek istemişler. Eğer her iki oyunu da oynamamışsanız, bu fırsatı kaçırmayın deriz.

remnant-2-1-64873a5681ec6

2019 yılında çıkmış olan Remnant: From the Ashes, üçüncü kişi bakış açısından oynanan ve Souls serisinden esinlenilen bir aksiyon-hayatta kalma oyunu oluyor. İnsanlıktan geriye kalanlardan birinin rolüne bürünüp, başka bir boyuttan gelen canavarların istila ettiği dünyayı geri alabilmek. Tercihen tek başınıza veya bir arkadaşınızla birlikte oynayabiliyor ve dinamik olarak yaratılan dünyalarda, hayatta kalma şansınızı arttırabilmek için, işe yarar eşyalar için etrafını kolaçan etmeniz ve ekipmanınızı modifiye etmeniz gerekiyor.

Remnant 2 ise selefi gibi Soulslike türü bir oyun oluyor. Temmuz ayında çıkmış ve The Game Awards 2023 şovu için En İyi Aksiyon Oyunu dalında aday gösterilmişti. Remnant: From the Ashes için yayınlanan Subject 2923 isimli son indirilebilir içeriğin sonrasında geçen devam oyununda, bir kez daha isimsiz bir afetzedeyi yönetiyoruz. Bize verilen görev doğrultusunda da The Root isimli, çoklu evreni yok etmek isteyen kötü niyetli bir bitki türünü yok etmek olacak.

Her iki oyunu da bir arkadaşınız ile kooperatif olarak oynayabiliyorsunuz. Eğer arkadaşınız ile birlikte oynayabileceğiniz Soulslike türü bir oyun veya oyunlar arıyorsanız, Remnant: From the Ashes ve Remnant 2 harika iki alternatif diyebiliriz.

Exit mobile version