FPS Marvel Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

NetEase Games bünyesinde geliştiriliyormuş...

FPS Marvel Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

Sızıntılara bakılırsa, FPS Marvel oyunu geliştirilme aşamasında. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, 2024 yılı içerisinde duyurulması bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu: 2025’te Geliyor


Marvel evreni, gerçekten de büyük bir evren. Her köşesinden farklı bir hikaye çıkıyor ve bu hikayeler bize çizgi-roman, dizi, film, oyun ve daha pek çok farklı şekilde anlatılıyor.

Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce nihai adını öğrendiğimiz Marvel 1943: Rise of Hydra ile oyunlara bir yenisi eklenmişti. Şimdi ise yeni bir Marvel oyunu daha ortaya çıktı.

Sızdırılan FPS Marvel Oyunu Detayları

Bu zamana kadar çıkan oyunların aksine, Kurakasis tarafından birinci kişi bakış açısından oynanacağı söylenen oyunun adının Marvel Rivals olacağı iddia edildi. Geçmişte sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan kullanıcının aktardığı diğer detaylara bakılırsa, varlığı Ocak ayında bildirilmiş olan Marvel Rivals, Unreal Engine 5 ile NetEase Games tarafından geliştiriliyormuş.

Dahası ise mobil cihazlar, konsollar ve PC için satışa sunulacak olan oyunun AAA bir çok oyunculu oyun olacağı da gelen bilgiler arasında.

Her ne kadar Kurakasis güvenilir diyebileceğimiz bir kaynak olsa da, ortada resmi bir açıklama olmadığı için, bu bilgileri şimdilik söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Bir ihtimal Summer Game Fest 2024 sırasında duyurulabilir diye düşünülüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version