Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri ve Fiyatı

FH5 Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri – Playground Games tarafından geliştirilen ve milyonlarca oyuncunun heyecanla beklediği Forza Horizon 5 için hazır mısınız?


Benzer İçerik: GTA V Sistem Gereksinimleri


Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri Neler?

Hemen aşağıda FH5 için oluşturulan minimum sistem gereksinimleri ve önerilen sistem gereksinimleri listesini bulabilirsiniz. Tabii ki akıcı bir performans için bu şartların daha üstünde bir sisteme sahip olmanız size avantaj sağlayacaktır.

Forza Horizon 5 Minimum Sistem Gereksinimleri Neler?

Forza Horizon 5 Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

FH5, serinin mevcut oyunu ile benzer teknik gereksinimlere sahip gibi gözüküyor. Yani FH4 oynayabildiğiniz bir bilgisayarınız varsa, ufak performans kayıpları ile FH5 de oynayabilirsiniz diyebiliriz.

Forza Horizon 5 Fiyatı Ne Kadar?

Yeni oyunu, seçeceğiniz sürüme bağlı olarak 469 TL ila 669 TL arasında bir fiyat etiketi ile satın alabilirsiniz. Bu sürümlerin özellikle başlangıçta fark yaratan bazı paketlerle geldiğinin altını çizelim.

Xbox One, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak olan bu oyunun, Xbox Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate paketlerine dahil olduğunu ve çıktığı ilk günden itibaren kullanıcılara sunulacağını hatırlatmakta fayda var.

Exit mobile version