Forza Horizon 4 Sistem Gereksinimleri

FH4 Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

Forza Horizon 4 Sistem Gereksinimleri – Playground Games tarafından geliştirilen ve milyonlarca oyuncunun severek oynadığı Forza Horizon 4 için hazır mısınız? Bu yazımızda FH4 minimum sistem gereksinimleri ve FH4 önerilen sistem gereksinimleri ile karşınızdayız!


İlginizi Çekebilir: GTA V Sistem Gereksinimleri


Forza Horizon 4 Sistem Gereksinimleri Neler?

Hemen aşağıda FH4 için oluşturulan minimum sistem gereksinimleri ve önerilen sistem gereksinimleri listesini bulabilirsiniz. Tabii ki akıcı bir performans için bu şartların daha üstünde bir sisteme sahip olmanız size avantaj sağlayacaktır.

Forza Horizon 4 Minimum Sistem Gereksinimleri Neler?

Forza Horizon 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

Forza Horizon 4’ü 1080p çözünürlükte 60 FPS’te akıcı bir şekilde çalıştırabilmek adına Nvidia GTX 970 ekran kartına ihtiyaç duyacaksınız. Ayrıca önerilen sistem gereksinimlerine ulaşmak için 12 GB RAM ve Intel Core i7 işlemciye ihtiyacınız olacak. Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise 1080p çözünürlükte 30 FPS üzerine odaklanıyor.

Bu noktada güzel bir yarış oyunu oynamak için ihtiyaç duyduğunuz bileşenlerin bir miktar yüksek olduğu söylenebilir. Peki ama buna değer mi? Kesinlikle evet!

Forza Horizon 4 Hakkında

Dünyanın en harika otomobil festivalinde dinamik sezonlar her şeyi değiştiriyor. Tek başınıza veya başkalarıyla takım oluşturup paylaşımlı, açık bir dünyada güzel ve tarihi Büyük Britanya’yı keşfedin.


FH4 Hakkında Daha Fazla Bilgi


450’den fazla aracı toplayın, modifiye edin ve sürün. Yarışın, kontrol edin, oluşturun ve keşfedin. Bir Horizon süper yıldızı olmak için kendi yolunuzu seçin. Xbox’ın en önemli oyunlarından birisi olan Forza Horizon 4’ü bilgisayarda deneyimlemenin de gerçekten büyük bir zevk olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu noktada FH4’ün üç farklı satın alma sürümü bulunuyor: Standart Edition, Deluxe Edition ve Ultimate Edition.

Standart Edition’ın fiyatı 469,00 TL iken, Deluxe Edition 539,00 TL ve Ultimate Edition ise 669,00 TL. Bu arada Standart Edition’ın Xbox Game Pass for PC servisine dahil olduğunu vurgulayalım.

Forza Horizon 4 Standart Edition Neler Var?

Forza Horizon 4 Deluxe Edition Farkı Ne?

Forza Horizon 4 Ultimate Edition Farkı Ne?

Exit mobile version