Fortnite, Yeni Bölüm ile UE 5.1 Desteği Kazandı

Battle Royale oyunu görsel açıdan gelişiyor!

Fortnite, Yeni Bölüm ile UE 5.1 Desteği Kazandı

Fortnite için dördüncü bölüm birinci sezon başladı. Görünüşe göre her yılın Aralık ayında büyük revizyon, Epic Games tarafından ileriye dönük olarak benimsenen yeni yöntem olacakmış gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (1 Aralık)


Fortnite için Yeni Bölüm Bugün İtibarıyla Başladı

Bugün başlayan yeni bölümde, üçüncü bölümün finalinde yaşanan olayların ardından Kale, Örs Meydanı, Ücra Üs ve Çalışkan Çiftlik gibi kilit noktaların bulunduğu yeni bir ada haritası geldi. Elbette önceki iniş noktalarından bazıları bu adada da karşımıza çıkacak.

Yeni adaya ek olarak, akrobatik hareketler yapabileceğiniz veya kullanırken de ateş edebileceğiniz yeni arazi motosikletinin yanı sıra, engellerin üzerinden koşarak atlama özelliği, çeşitli yeni geliştirmeler, ekskalibre, yıldırım pompalı, uzman otomatik pompalı, lazerli taarruz ve çift şarjörlü hafif makineli gibi yeni tüfek çeşitleri ve yeni bir tabanca ve yeni şok dalgası balyozu, yeni eşyalar ve yeni Savaş Bileti satın almamız durumunda da yeni kıyafetler bizi bekleyecek.

Epic Games tarafından verilen detaylarda, her bir karşılaşmanın başında bazı konumların Sıcak Noktalar olarak işaretleneceği ve bu noktalarda da yüksek nadirlikte silahlar taşıyan insansız hava araçlarının (drone) bulunacağı belirtilmiş.

Yeni sezonda Geralt ve Doom Slayer da Royale oyununa konuk olacak iken, Unreal Engine 5.1 motoruna da geçiş yapılmış durumda. Bu sayede, Nanite, Lumen, Sanal Gölge Haritaları ve Zamansal Süper Çözünürlük gibi ana özelliklerden hem PC hem de PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında sonuna kadar istifade edilecek.

Exit mobile version