Fortnite Benzeri Oyunlar!

İşte Fortnite benzeri şu an indirip oynayabileceğiniz oyunlar.

Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz Fortnite benzeri oyunlar mı arıyorsunuz? Sizlere bu konuda yardımcı olabiliriz. Fortnite’ın battle royale türüne getirdiği yenilikler tartışılamaz ancak oyun neredeyse beş yıldır var, bu yüzden biraz sıkılıyorsanız sizi suçlamıyoruz. Ancak Fortnite’a benzer bir şey oynamak istiyorsanız, o zaman doğru yere geldiniz. Bunlar şu anda oynayabileceğiniz Fortnite gibi en iyi oyunlar! Fortnite benzeri oyunlar.


İlginizi Çekebilir: Mobil Oyun Tavsiyeleri – Nisan 2021


Fortnite Benzeri Oyunları

Fortnite Benzeri Oyunlar1. Call of Duty Warzone

Platformlar: PS4, Xbox One, PC
Fiyat: Bedava

Call of Duty Modern Warfare sahibi olmasanız bile, Warzone’u ücretsiz oynayabilirsiniz; Bu 150 oyunculu battle royale, Modern Warfare’ın çok oyunculu oyununa dayanıyor. Daha da iyisi, Warzone çapraz platform desteği sunan nadir battle royale oyunlarından biri. Hangi platformda olurlarsa olsunlar arkadaşlarınızla Warzone’u ücretsiz oynayabilirsiniz.

2. Apex Legends

Platformlar: PS4, Xbox One, PC
Fiyat: Bedava

Titanfall geliştiricisi Respawn’ın oyunu olan Apex Legends’ı Overwatch’ın battle royale modu gibi düşünebilirsiniz. Üçlü gruplar halinde oynadığınız oyunda her zaman arkanızı kollayacak birilerini bulabilirsiniz. Aynı zamanda tek başınıza da oynama şansına sahipsiniz. İyi haber şu ki, eğer sadece siz ve takımınızdaki insanlar ayakta kaldıysa, hepiniz kazanmış sayılıyorsunuz. İhanet mücadelesine girişmeye gerek kalmıyor.

3. PlayerUnknown’s Battlegrounds

Platformlar: Xbox One, PS4, PC, Android ve iOS
Fiyat: PC’de Xbox One’da ve PS4’te Ücretli – PUBG Mobile Ücretsiz

Fortnite ortaya çıkmadan önce, PlayerUnknown’s Battlegrounds, diğer adıyla PUBG, Battle Royale türünün kralıydı. PUBG’de oynayabileceğiniz dört harita var – Erangel, Miramar, Sanhok ve Vikendi – hepsi Fortnite haritasından çok daha büyük. PUBG, battle royale oyunlarında bir gerçeklik dokunuşunu seven ve düşmanlarının vurulduğunda bir kale inşa etmesini istemeyen kalabalığa yönelik bir oyun olarak tanımlanabilir.

4. Ring of Elysium

Platformlar: PC
Fiyat: Oynaması Ücretsiz

Ring of Elysium ile ilgili harika olan şey, PUBG’de de bulacağınız ciddiyet ve FPS kalitesine sahip olması. Ciddi derecede şaşırtıcı bir karakter yaratma motoruna sahip olmadığını belirtmeden geçmeyelim. Alternatif arayanlar ve PUBG’den sıkılmış olanların en azından ucundan da olsa bir denemesini öneririz.

5. Rules of Survival

Platformlar: Android, iOS
Fiyat: Bedava

PUBG ve Fortnite ortaya çıkmadan önce, Rules of Survival, mobil Battle Royale oyunuydu. Ve bazı açılardan hala öyle. PUBG ve Fortnite’ın aksine mobil cihazlara ilk gelen oydu, hem Android hem de iOS’ta mevcut. Her turda 120’ye kadar oyuncu ile çarpışabilir, harita yer alan silah ve araç donanmasını ele geçirerek diğer oyunculara karşı üstünlük sağlayabilirsiniz. Oynaması ücretsiz ve saçma popülaritesi sayesinde atlayacak bir eşleşme bulmak oldukça kolay.


Peki siz listemiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version