Forspoken İçeriği Mayıs Ayında Geliyor

Frey ile son kez...

Luminous Productions stüdyosunun Square Enix bünyesine geri dönüşü ile ilgili paylaştığımız haberimizde de adı geçen Forspoken içeriği In Tanta We Trust için çıkış tarihi netleşti. Athia diyarına son yolculuğumuz, Mayıs ayında başlıyor.


İlginizi Çekebilir: Forspoken Hikayesi, İlk Etapta Farklıymış


Luminous Productions tarafından PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam) ve PlayStation 5 için geliştirilen ve Square Enix tarafından da yayınlanan Forspoken için In Tanta We Trust içeriğinin hazırlıkları devam ediyor.

Forspoken İçeriği Mayıs Ayında Yayınlanacak

26 Mayıs 2023 Cuma günü yayınlanacak olan içerik, Forspoken için bir ön-hikaye sunacak ve ana hikayedeki olayların yirmi beş yıl öncesindeki bir zamanda geçecek. Break adı verilen ve hemen her şeyi çürüten zehirli havayı ortadan kaldırmak için arayışına devam eden karakterimiz, kendisini bir şekilde Purge of the Rheddig’e transfer edecek yere yönlendirecek gizemli bir sesi takip etmeye başlıyor. Purge of the Rheddig, Athia diyarını harap eden ve Tanta’ları kontrol çıkartan efsanevi bir savaş oluyor.

Tanta Cinta ve yeni büyülü yetenek setlerini de kullanarak, peşinde olduğunuz cevapları bulmamız ve hem Athia diyarını bir kez daha hem de kendimizi bütünüyle kurtarmaya çalışacağız.

mailservice

Yeni büyülü yeteneklerimizle, Rhedding güçlerine karşı yeni çatışma stratejilerini kullanabilecek ve yıkıcı saldırı komboları koordine edebileceksiniz. Karakterimizin gelişmiş parkur yetenekleri ile benzersiz ve dikey tasarımlı ortamlarda yeni yüksek seviyelere ulaşacağız.

Eğer oyunun Digital Deluxe sürümünü satın almışsanız, In Tanta We Trust içeriğine hem ek bir ücret ödemeden hem de üç gün önceden erişim sağlayabileceksiniz. Buna ek olarak, oyunun standart sürümünü almış olan oyuncular da bağımsız olarak satın alabilecekler.

Exit mobile version