Floridalı Joker Rockstar Games Şirketine GTA 6 İçin Teklifte Bulundu

Bakalım işin sonu nereye varacak?

Yeni GTA oyununun İlk fragmanının yayınlanmasının ardından adını pek çok kez duyduğumuz Floridalı Joker Rockstar Games şirketine GTA 6 teklifinde bulundu. Görünen o ki kendisi işin peşini bırakmayacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Minecraft Rekorunu da Geride Bıraktı


Bildiğiniz gibi GTA 6, yayınlanan ilk fragmanı ile dünya çapında olay olmuştu. Beğeni ve izlenme sayıları ile rekorları altüst etmişti. Son olarak Minecraft fragmanının da izlenme rekorunu geçen fragman, ilginç bir olayla da gündeme gelmişti.

Gerçek adı Lawrence Sullivan olan Floridalı Joker, ilk fragmanda kendisine çok benzeyen bir karakterin kullanılması gerekçesiyle Rockstar Games ile konuşmayı talep etmişti. Talebinin üzerinden çok geçmeden yeni bir video yayınlayan ünlü isim şirkete dava açacağını ve 2 milyar Dolar talep edeceğini de dile getirmiş ve üç günlük bir süre vermişti.

Floridalı Joker Rockstar Games Şirketine GTA 6 Teklifi ile Geldi

Bahsi geçen dava süreci henüz başlamamış olsa da Lawrence Sullivan, işin peşini pek bırakacakmış gibi görünmüyor. TikTok hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan Sullivan, bir kez daha Rockstar Games şirketine seslendi.

zX3QQTvZ2TL7aDNHScKXA-1200-80

Söylediğine göre kendisi, GTA 6 oyununda daha fazla görünmek istiyormuş. Öyle ki oyundaki bir karakteri seslendirmek istiyormuş. Hatta bu karakterin de hikaye görevlerinden birinde bulunması gerektiğini de düşünüyormuş.

Paylaştığı videoda ayrıca 2 milyon Dolar değerindeki dava için ek süre tanıdığını söyleyen Floridalı Joker, talebine karşılık alamaz ise yasal işlemlere başlayacağını da sözlerine ekliyor. Görünüşe göre kendisi Amerika menşeli şirketten henüz bir geri dönüş alamamış.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Floridalı Joker sizce haklı mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version