Final Fantasy Origin İnceleme Puanları Yayınlanıyor

Team Ninja fena bir iş çıkartmamış...

Final Fantasy Origin İnceleme Puanları Yayınlanıyor

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin inceleme puanları yayınlanıyor. Koei Tecmo bünyesindeki Team Ninja tarafından geliştirilmiş ve Square Enix tarafından da yayınlanacak olan oyun, bakalım genel olarak beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: State of Play Yayını Sırasında Gösterilenler (10 Mart)


NES için çıkmış olan orijinal Final Fantasy hikayesini alternatif evrende yeniden anlatacak olan Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin oyununda, kötü niyetli Chaos ile yüzleşecekleri fantastik bir dünyaya çekilen bir grup karakterin zorlu macerasına ortak olacağız. Ön-sipariş ile satın alınların yetmiş iki saat önceden oynama hakkı olduğu oyun, esasen 18 Mart 2022 Cuma günü yani yarın PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Bakalım bunun öncesinde inceleme puanları ne alemde?

Final Fantasy Origin İnceleme Puanları Detayları

Metacritic sitesine bakacak olursak, halihazırda genel ortalamanın şu an için 72 / 100 olduğunu görebiliyoruz. Eurogamer, Game Informer, GameSpot ve IGN dahil birçok önemli mecranın da yer aldığı kırk dokuz farklı puanlamanın detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz. Eğer oyun hakkında henüz net bir karara varamamışsanız, PlayStation ve Xbox mağazaları üzerinden oynanabilir bir demonun yayınlanmış olduğunu söyleyelim.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler (1280×720 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1920×1080 60 FPS)

Exit mobile version