Beklenen Final Fantasy 16 Demosu Sonunda Yayınlandı

Yumulun!

Final Fantasy serinin sıradaki oyunu ile buluşmaya az bir zaman kaldı. Zaman sınırlı olarak PlayStation 5 için özel çıkacak olan Final Fantasy 16, 22 Haziran 2023 Perşembe günü satışa sunulacak. Eğer oyunu çıkışından önce denemeyi istiyorsanız, hemen konsolunuza koşun. Final Fantasy 16 demosu artık dijital mağazadan indirilebilir oldu.


İlginizi Çekebilir: Frostpunk 2, 2024 Yılında Geliyor: Yeni Fragman Yayınlandı


Final Fantasy 16 Demosu Sizi Bekliyor

Oyunun iki saat civarı uzunluğu olan Prologue bölümünün sunulacağı demo, oyunun dünyasını, Clive karakterinin hikayesini ve daha pek çok şeyi tanıttığı için, epey fazlaca sinematik sahne içeriyor. Kaydettiğiniz aşama için bir kayıt dosyası oluşturulacak ve tercihen oyunu aldığında kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Bununla birlikte, senaryodaki en karanlık yerlerden birini göreceğimiz demo boyunca karakterimizin çatışma maharetini ve Eikonic yeteneklerini de görebiliyor iken Timely Accessories (Zamanlı Aksesuarlar) eşyaları da olacak.

Prologue bölümünü tamamladıktan sonra, oyundaki savaşlara odaklanılan ayrı bir ‘Battle Demo’ açılacakmış. Ne var ki bu kısımda yaptıklarınız demoda kalacak ve ana oyuna taşınmayacakmış.

Final Fantasy 16'nın PC Versiyonu Geç Çıkacak

Final Fantasy 16 Hakkında

Kendi içinde, her birinin büyülü kristaller ve dominantlar ile gücü elinde tuttuğu altı ulusa ayrılmış olan Valisthea diyarında geçiyor. Ne var ki uluslar arasında gerilimler, Blight adı verilen hastalığın diyarı tüketmeye başlaması ile yükselmeye başlıyor. Bizleri intikam, güç savaşları ve kaçınılmaz bir trajedinin yaşanacağı hikaye bekliyor.

Exit mobile version