FIFA 23 Game Pass Ultimate Kütüphanesine Ekleniyor

Beklenen gün geliyor...

FIFA 23 Game Pass Ultimate Kütüphanesine Ekleniyor

Electronic Arts tarafından yapılan duyuru ile haftaya FIFA 23 Game Pass Ultimate kütüphanesine eklenecek. Peki net tarih ne? Detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: FIFA 23’te Premier Lig, TOTS’a Geldi


Futbol türünde hükmünü sürdüren FIFA, geçtiğimiz yıl Electronic Arts bünyesinde geliştirilen son oyunu FIFA 23 ile karşımıza çıkmıştı. Önümüzdeki sene itibarıyla EA Sports FC markasına geçiş yapacak olan Amerika menşeli yayıncı, serideki bir sonraki oyununu duyurmadan önce güncel olanı Game Pass servisine eklemeyi ihmal etmiyor. FIFA 23 de bir istisna olmayacak.

FIFA 23 Game Pass Ultimate Kütüphanesine Ne Zaman Eklenecek?

Electronic Arts tarafından yapılan duyuru ile FIFA 23, sıkça gördüğümüz yüksek orandaki indirimlerin ardından, 16 Mayıs 2023 Salı günü Game Pass Ultimate aboneleri ile buluşacak. FIFA oyunları normalinde Haziran ayı gibi EA Play kütüphanesine ekleniyor olsa da, Amerika menşeli yayıncı bu defa işi erkene almış.

FIFA 23 oyununun dışında, geçtiğimiz hafta yapılan duyuru ile Mayıs ayının ilk Game Pass safhasından eklenmesini beklediğimiz son oyun ise 11 Mayıs 2023 tarihli Fuga: Melodies of Steel 2.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version