Far Cry 6 PlayStation Store’da Listelendi!

Diktatör Anton Castillo? Şaşırt bizi!

12 Temmuz’da düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliği kapsamında resmi olarak tanıtılması beklenen Far Cry 6, PlayStation Store üzerinde listelendi. Oyunun kapak görselinden çıkış tarihine kadar tüm detaylar açığa çıkmış durumda. Peki Far Cry 6 bizlere neler sunacak? Yapım oyunculara nasıl bir açık dünya konsepti vadediyor? İşte tüm detaylarıyla Far Cry 6!


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Watch Dogs 2 Fırsatı Uplay’e Geliyor! 


Far Cry 6 Hikayesi ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

12 Temmuz’da düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliği kapsamında resmi olarak tanıtılması beklenen Far Cry 6, PlayStation Store üzerinde listelendi. Mağaza üzerinde paylaşılan detaylara göre oyun Yara adında tropikal bir adada geçecek. Hikayemiz ise diktatör olma yolunda ilerleyen Anton Castillo ve oğlu Diego’nun Yara’yı eski ihtişamına kavuşturmak için başlattığı büyük devrimi ele alacak.

Baş kötü karakterimiz (Anton Castillo) Breaking Bad dizisinden tanıdığımız Giancarlo Esposito tarafından hayat bulacak. Son olarak çıkış tarihi 18 Şubat 2021 olarak listelenen Far Cry 6’yı PlayStation 4 için satın alan kullanıcılar oyunun PlayStation 5 versiyonu için herhangi bir ek ücret ödeme gereksinimi duymayacak. Xbox One ve Xbox Series X platformları için de muhtemel aynı durum söz konusu olacak.

Far Cry 6 PlayStation Store'da Listelendi

Ubisoft 12 Temmuz TSİ 22:45’de yeni oyun duyuruları ve daha fazlasını göstereceği dijital etkinliği Ubisoft Forward’ı duyurdu. Ubisoft, etkinlik kapsamında duyurduğu oyunların yanı sıra yeni çıkacak oyunların da tanıtım ve oynanış videolarını biz oyuncuların beğenisine sunacak.

Ubisoft’un Ubisoft Forward etkinliği YouTube, Twitch ve Mixer platformları üzerinden canlı izlenebilecek.

Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs Legion ve FC6 hakkında yeni bilgilerin ve videoların paylaşılması bekleniyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günler Assassin’s Creed: Valhalla’dan yaklaşık 30 dakikalık bir oynanış videosu internete sızdırılmıştı. Watch Dogs Legion’dan ise bazı ekran görüntüleri internete düşmüştü. Bu yüzden bu oyunların gösterileceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

Ana etkinlikten önce Ubisoft, Ghost Recon: Breakpoint ve The Division 2 gibi daha önce piyasa sürülen oyunları için ek paket duyuruları yapacak. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.


Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version