Far Cry 6 Oynanış Videosu 28 Mayıs’ta Yayınlanacak!

Cennetin de bir bedeli var.

Far Cry 6 Oynanış Videosu

Ubisoft, sizleri Far Cry serisinin en yeni oyunu olan Far Cry 6‘nın 28 Mayıs TSİ 19:30’da aşağıdaki kanallarda yayınlanacak dünya çapında oynanış gösterimine katılmaya davet ediyor. Far Cry 6 oynanış videosu yakında yayınlanacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs: Legion Çevrim İçi Modu Neler Sunacak?


Far Cry 6 Oynanış Videosu

Far Cry 6, oyuncuları Başkan Antón Castillo’nun (Giancarlo Esposito) baskıcı yönetimi altında zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennet yani Yara’da geçen modern bir gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur.

Kendisi oğlu Diego’yu (Anthony Gonzalez) ayak izlerini takip etmesi için eğitip ulusunu eski ihtişamına kavuşturacağına yemin ederken oyuncular, bu zorbayı devirip ulusu birleştirme arayışındaki, gerilla savaşçısına dönüşen eski yerel asker Dani Rojas olarak oynayacaklar.

Ünlü aktör Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) ve Anthony Gonzalez (Coco) tarafından sergilenen performanslar, film ve televizyon bestecisi Pedro Bromfman (Narcos) tarafından düzenlenen bir fon müziği ve Emmy Ödülü sahibi Patrick Clair (Westworld, true Detective) tarafından yönetilen bir açılış sahnesiyle FC 6 hikaye deneyimini güçlendirmek için Hollywood kalitesindeki yeteneklerle geliyor.

FC 6, oyuncuları zamanın geçmişte kaldığı tropikal bir cennet olan Yara’da, günümüzde geçen bir gerilla devriminin merkezine götürecek ve direnişi derinden deneyimletecek. Ancak cennetin de bir bedeli var. Her Far Cry oyununda olduğu gibi…

Far Cry 6 Minimum Sistem Gereksinimleri

Far Cry 6 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen Far Cry 6, 2021’de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna ve Windows PC için hem Epic Games Store hem de Ubisoft Store için çıkışını gerçekleştirecek. Peki siz hemen yukarıda yer alan bilgiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version