Far Cry 6 Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir!

Biraz sıkıldık mı ne?

Far Cry 6

Ubisoft‘un popüler serilerinden biri olan Far Cry serisinin yeni oyunu önümüzdeki ay Ubisoft Forward etkinliği kapsamında duyurulabilir. Tweaktown’ın haberi üzerine yayılan iddia şimdiden birçok oyuncuyu heyecanlandırmayı başardı. Far Cry 6 önümüzdeki ay tanıtılabilir. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Apple ve Google’a Dava Açtı!


Far Cry 6 Gelecek Ay Duyurulabilir

Tweaktown’ın haberine göre Ubisoft’un popüler serilerinden biri olan Far Cry serisinin yeni oyunu önümüzdeki ay Ubisoft Forward etkinliği kapsamında duyurulabilir. Peki yeni Far Cry oyununda bizleri neler bekliyor? Bir sonraki Far Cry oyununun daha egzotik bir bölgede geçeceği ve 2021’de yeni nesil konsollar ve PC için çıkacağı belirtildi.

Gelen bilgilere göre Ubisoft, oyunun duyurusunu daha erken tarihlerde yapmayı planlıyordu ancak koronavirüs salgını nedeniyle tanıtım lansmanı ertelenmiş. Bunlar dışında ekstra detay verilmese de, 12 Temmuz’da yapılacak olan Ubisoft Forward konferansında daha fazla detayı öğrenmeyi umuyoruz.

Son olarak Ubisoft, son yıllarda çıkardığı oyunlar ile birçok başarı elde etmiş durumda. Her çıkardığı oyun ile satış listelerinde en tepeyi hedefleyen Ubisoft satış anlamında başarılarına bir yenisini eklediğini açıkladı. Çıkardığı 6 farklı oyun serisinin 11 farklı oyunun 11’inde de 10 milyon satış adetine ulaştı.

Ubisoft’un 10 Milyondan Fazla Satan Oyun Listesi

Bu listeye girmesi beklenen ancak listeye giremeyen oyunlardan birisi ise Assassin’s Creed: Syndicate oldu. 2015 yılında oyun dünyasına çıkışını gerçekleştiren Assassin’s Creed: Syndicate çokta başarısız olduğunu söyleyemeyiz ancak seri Ubisoft’un satış beklentisinin altında kaldı.

Assassin’s Creed: Syndicate, 5 milyon adetten fazla sattı ancak 10 milyon barajına erişemediği için listede yer almıyor. Ubisoft’un en çok satan oyun serisi ise Assassin’s Creed, serinin toplam satış adeti ise 140 milyon.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version