Far Cry 6: Lost Between Worlds, Haftaya Tanıtılacak

Dünyalar arasında kaybolmaya hazır olun...

Far Cry 6 Lost Between Worlds, Haftaya Tanıtılacak

Far Cry 6: Lost Between Worlds ile önümüzdeki haftaya tanışacağız, sevgili Turuncu Levye takipçileri. Görünüşe göre Ubisoft, bu içerik için daha fazla meraktan çatlamamızı istemiyor. Bakalım bizleri bu defa nasıl bir macera bekleyecek?


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Oyunları Steam Mağazasına Dönüyor!


Herhangi bir ödül alamamış olmasına rağmen Far Cry 6 için hazırlanan Game of the Year sürümü, geçtiğimiz ayın başlarında hem dijital hem de kutulu olarak satışa sunulmuştu. Eğer ana oyunu Ubisoft mağazasından almışsanız, belirli bir ücret karşılığında yükseltme imkanınız da oluyor.

İçeriğinde yeni bir zorluk derecesi, cephane değişim, bireysel ekipmanlar, Joseph Seed, Pagan Min ve Vaas Montenegro karakterlerine odaklı içerikleri ve Far Cry 3 Blood Dragon oyununu kapsayan Sezon Kartı ve yayınlamış bütün güncellemelerin yanı sıra, Lost Between Worlds adıyla yeni bir genişletme paketi de bulunuyor. Yani oyuna dair ne varsa, bu sürümün içeriğinde sizi bekliyor.

Hakkında pek bir şey bilmediğimiz bu genişletme paketi ile ilgili olarak Insider-Gaming tarafından, bir karakterin çoklu evrene işaret eden kristallerin yanında durduğu ve Far Cry 6 oyunundaki çeşitli mekanların resmedildiği bir görselden bahsedilmişti. Ayrıca başarımlarda da Rift (Yarık) adı verilen geçitlerden girebildiğimize dair bazı detaylar vardı.

Far Cry 6: Lost Between Worlds için Hazır Mısınız?

Büyük ihtimalle bu genişletme paketinin yayınlanma tarihi yaklaşıyor. Çünkü Ubisoft, serinin Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 29 Kasım 2022 Salı günü TSİ 21:00 sıralarında gerçekleştireceği canlı yayın ile Lost Between Worlds gizemini ortadan kaldırmaya hazırlanıyor. Kısa bir videonun iliştirildiği paylaşımda, Insider-Gaming tarafından da bahsedilen kristalleri görebilmek mümkün oluyor. Görünüşe göre bizleri ilginç bir deneyim bekliyor. Siz ne dersiniz?

 

Exit mobile version