Far Cry 5’in 60 FPS Güncellemesi Yayınlandı

Mevcut nesil konsollarda akıcı şekilde oynamak artık mümkün!

Far Cry 5'in 60 FPS Güncellemesi Yayınlandı

Uzun zamandır beklenen şey sonunda oldu ve Far Cry 5’in 60 FPS güncellemesi yayınlandı. Yani PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında akıcı bir şekilde oynayabilmek mümkün olacak. Ayrıca, bir sonraki hafta sonunda da ücretsiz oynayabilmek mümkün olacak.


İlginizi Çekebilir: Anno 1800 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor


Bildiğiniz gibi PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarının çıkışının ardından, pek çok geliştirici ve yayıncı tarafından oyunları için uyumluluk güncellemeleri çıkartılmaya başlanmıştı. Ubisoft tarafında ise Assassin’s Creed Origins ve Odyssey için benzer adımlar atılmıştı. Far Cry 5 ise en çok talep alan oyunların arasında bulunuyordu.

Far Cry 5’in 60 FPS Güncellemesi İndirilebiliyor

Fransız yayıncının dün yaptığı paylaşımın ardından, beklenen güncelleme beşinci yıl kutlamaları kapsamında bugün itibarıyla yayınlandı. Eğer oyunu henüz oynamamışsanız veya tekrardan oynamak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat diyelim.

Bahsi geçen güncelleme, tekli oyunculu veya kooperatif desteği ile ana senaryo, Far Cry Arcade modu ve bütün indirilebilir içeriklerini kapsıyor.

Ubisoft ayrıca 23 – 27 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek ve PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarını kapsayacak beş günlük bir ücretsiz oynama fırsatı da sunacak. Eğer oyundan memnun kalırsanız, % 85’e varan indirimlerden faydalanarak tam sürüme geçiş yapabileceksiniz. Kaydettiğiniz aşama ve kilidini açtığınız her şey eksiksiz olarak aktarılacak ve hikayeye kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Far Cry 5 Konusu

Seri tarihinde ilk defa Amerika’ya gittiğimiz oyunun senaryosu, Hope County bölgesini kontrol altında tutmakta olan Project at Eden’s Gate isimli kıyamet günü tarikatının etrafında dönüyor. Biz ise bu bölgede kapana kısılmış olan isimsiz bir şerif yardımcısı rolünde olacağız. Hedefimiz ise direniş grupları ile çalışarak bölgeyi Seed ailesi ve Eden’s Gate’in elinden kurtararak özgürlüğüne kavuşturmak olacak.

Far Cry 5 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version