Fantastik IO Interactive Oyununun Platformları Sızdırıldı

Bakalım stüdyo ne diyecek bu işe?

Fantastik IO Interactive Oyununun Platformları Sızdırıldı

FTC Discovery tarafından yayınlanan e-posta ile fantastik IO Interactive oyununun platformları sızdırıldı. Stüdyonun bir diğer oyunu olan James Bond için bir şey söylenmez iken, Project Dragon Microsoft platformlarına özel çıkacak gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni PlayStation 5 Paketi Sızdırıldı


Danimarka menşeli stüdyo, Şubat ayı içerisinde yaptığı duyuru ile üzerinde çalıştığı Project Dragon kod adlı oyunu karşımıza çıkartmıştı. 2021 yılında Windows Central, Destiny 2 ile World of Warcraft oyunlarını bir araya getireceğini söylediği Project Dragon, büyücüler, ejderhalar ve krallıklar ile dolu fantastik bir evrende maceraya çıkartacak.

Fantastik IO Interactive Oyununun Platformları Ortaya Çıktı

Şimdilik oyun hakkında resmi olarak pek bir şey bilmiyoruz ne yazık ki, ama çevrimiçi fantastik rol yapma oyunu türünde olduğunu biliyoruz. Yakın bir zaman önce de FTC Discovery tarafından yayınlanan e-postaya bakılırsa, çıkış yapacağı platformlar da belli olmuş gibi görünüyor.

Belgelerde de görülene göre Project Dragon, çıkış tarihi henüz belli olmamakla birlikte Microsoft platformlarına özel olacak. Yani PC ve Xbox Series konsolları için çıkacak gibi görünüyor. Bu noktada, oyunun olası bir şekilde ilk günden Game Pass kütüphanesine de ekleneceğini tahmin edebiliriz. Elbette bunun için resmi duyuruyu beklememiz gerekiyor.

Şubat ayı içerisinde yapılan açıklamada IO Interactive, yaratıcılıklarını, becerilerini ve kimliklerini genişleteceğini oyun ile yeni bir dünya inşa ettiklerini söylemişti. Dahası ise Project Dragon, çıkışından sonraki yıllarda genişlemeye ve oyuncuları eğlendirmeye devam edecekmiş. Sizin de anlayacağınız üzere, yeni bir canlı servis oyunumuz daha olacak.

Exit mobile version