Fallout Dizisinin Tarihi Belli Oldu

Nisan ayı Fallout ayı!

Fallout Dizisinin Tarihi Belli Oldu

Duyurusundan bu yana sabırsızlıkla beklediğimiz Fallout dizisini ne zaman izleyebileceğimiz artık net olarak belli oldu. Fallout dizisinin tarihi falloutonprime X hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: The Walking Dead: Destinies’in Çıkış Tarihi Açıklandı


Prime Video üzerinden yayınlanacak olan Fallout dizisi, 2020 yılında duyurulmuştu. Oyun serisinin 25. yılı kutlamaları kapsamında ilk görsel de geçtiğimiz yıl yayınlanmış. Zaman içerisinde set fotoğrafları ve GamesCom 2023 fuarı sırasında gerçekleştirilen ve internet ortamına sızan ön-gösterim sonrasında, Fallout dizisi yayın tarihi sonunda açıklandı.

Fallout Dizisinin Tarihi Ne Zaman?

Eğer bir gecikme yaşanmaz ise 12 Nisan 2024 tarihinde yayınlanacak. falloutonprime X kanalı üzerinden yayınlanan tarih duyuru videosunda, ekranda akan bir dizi kodun ve bilgi girişinin ardından aşina olduğumuz Pip-Boy karakterinin klavyeden tarihi yazdığını görebiliyoruz.

Oyun serisinden farklı bir çizgide gidecek olsa da, dizi Fallout evrenindeki kuralları hiçe saymayacak ve diğerlerine göre son derece küçük olan Vault 33 karakterlerinin hikayelerini anlatacak.

Walton Goggins, Kyle MacLachlan ve Mike Doyle gibi tanıdık isimlerin yer aldığı Fallout dizisi, Amazon Studios, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios ve Kilter Films ortaklığında hazırlanıyor. Amazon Prime üzerinden yayınlanacak olan uyarlamanın başında, ünlü Westworld ile tanıdığımız Jonathan Nolan ve Lisa Joy bulunacak. Nolan ve Joy senaryo yazarlığı görevini de üstlenmiş iken, Nolan aynı zamanda ilk bölümün yönetmenliğini de yapacak.

Yapımcı kadrosunda ayrıca Geneva Robertson-Dworet, Graham Wagner, James Altman, Athena Wickman ve Bethesda Softworks şirketinden Todd Howard da bulunuyor.

Son olarak, dizide rol alacak oyuncu kadrosu şu şekilde;

Exit mobile version