Fallout Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

Kaliteli bir dizi bizi bekliyor gibi görünüyor...

Fallout Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

Önümüzdeki yılın merakla beklenen dizileri arasında Fallout da bulunuyor. Duyurulmasının üzerinden yıllar geçmiş olsa da, biz oyuncular için beklemeye değer olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan görüntülerin ardından, sabırsızlığımız Fallout dizisinin fragmanı ile daha da artacak diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Fallout Dizisi Vault Boy’un Hikayesini de Anlatacak


Büyük Savaş’ın 200 yıl sonrasında yaşananların konu alınacağı dizide, Vault 33 grubunun hikayesi anlatılacak. Ataları tarafından geride bırakılan kıyamet sonrası dünyaya geri dönmek durumunda kalan sığınak sakinleri, karmaşık, tuhaf ve zorlu bir dünya ile karşı karşıya kalıyorlar. İlk bölümü 12 Nisan 2024 tarihinde Prime Video üzerinden yayınlanacak olan Fallout dizisinin fragmanı da yayınlandı.

Fallout Dizisinin Fragmanı Nasıl Olmuş?

Yayınlanan fragmanda, Ella Purnell tarafından canlandırılan baş karakter Lucy’yi sığınaktan çıkart iken görüyoruz. Sonrasında ise Michael Emerson tarafından canlandırılan Wilzig isimli yaşlı bir adam ile karşılaşma anı ekranımıza geliyor. Bu karşılaşmada Wilzig, Sığınak Sakinleri’nin yüzeyde fazla hayatta kalamadıklarını ama bunda ısrarcı ise zorlu çorak araziye uyum sağlamak durumunda olacağı konusunda uyarıyor.

Fragmanın ilerleyen kısımlarında, Çelik Kardeşliği görüntüleri, bilinmeyen bir mahzende yaşanan kaos, Lucy’nin bir kasabaya girişi ve Walton Goggings tarafından canlandırılan The Ghoul, Kyle Maclachlan tarafından canlandırılan Overseer Hank, bir köpek, Mister Handy, Güç Zırhı giymiş bir karaktere saldıran dönüşmüş bir ayı ekranımıza gelir iken, finalde de bombaların Los Angeles şehrini harabeye döndürüşünü görebiliyoruz.

Sizce fragman nasıl görünüyor? Fallout dizisi için heyecanlandınız mı ve izlemeyi düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle ve diğer takipçilerimiz ile paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version