Fallout Dizisinden Set Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Heyecan var mı heyecan?

Fallout Dizisinden Set Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Oyuncular olarak izlemeyi sabırsızlıkla beklediğimiz Fallout dizisinden set fotoğrafları, yapılan paylaşımlar ile ortaya çıktı. Serideki simgesel yakıt istasyonunun kurulum aşamasının ekrana geldiği görüntülere haberimizin içeriğinden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Fallout Dizisi Farklı Bir Hikaye Anlatacakmış


Fallout 3 ile artık Bethesda tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Fallout serisi için televizyon dizisi çalışmaları tam gaz devam ediyor. 2020 yılında duyurulmuş olan yapım, Vault 33 bağlamında oyun serisinden bağımsız ama evrenin hiçbir kuralının çiğnenmediği bir hikaye anlatacak ve Amazon Prime üzerinden yayınlanacak.

Fallout Dizisinden Set Fotoğrafları, Red Rocket’ı Gösteriyor

Şu an için ilk bölümün ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi yok, ama Twitter kullanıcısı J Carson tarafından yapılan paylaşım ile set fotoğrafları da ortaya çıktı. Bunlar elbette resmi görseller değiller. Çünkü, dizinin çekildiği bölgeye yakın yerlerde yaşayan hayranlar tarafından çekilmiş ve bu vesileyle çalışmaların nasıl gittiğini de görebilme fırsatımız oldu.

Sizin de göreceğiniz üzere, her ne kadar tabelası üzerine yerleştirilmemiş olmasa da serinin hayranlarının yakından tanıdığı Red Rocket istasyonlarının kurulum aşaması görülebiliyor. Bu istasyonlar, serinin üçüncü ve dördüncü ana oyunlarının yanı sıra Fallout 76 haritasında da karşımıza çıkmıştı. İşlevleri ise hem fosil hem de nükleer yakıtlı araçlara hizmet etmek.

Çekimlerine devam edilen dizinin bu yılın sonlarına doğru yayınlanacağı iddia edilmişti. Ne Amazon ne de Bethesda tarafından bu iddiaya karşılık bir teyit veya yalanlama açıklaması gelmedi. Haliyle şu an için resmi açıklamayı beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version