Fallout Dizisi Vault Boy’un Hikayesini de Anlatacak

Yeni görüntüler de yayınlandı...

Todd Howard tarafından verilen bilgiler ışında, Fallout dizisi Vault Boy’un hikayesini de bizlere aktaracak ve bu karakterin fonunu tam anlamıyla öğrenme fırsatını bulacağız.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Sezon 2 Oyundan Kesilen Bölümleri de İçerecekmiş


Bilhassa biz oyuncular için önümüzdeki yılın merakla beklenen dizileri arasında yer alan Fallout, 12 Nisan 2023 tarihi itibarıyla Prime Video üzerinden yayınlanmaya başlanacak. Her ne kadar oyun serisinden farklı bir çizgide gidecek olsa da, Fallout evrenindeki kuralları hiçe saymayacak ve diğerlerine göre son derece küçük olan Vault 33 karakterlerinin hikayelerini anlatacak.

Fallout Dizisi Vault Boy’un Hikayesini de İçerecek

Baş yapımcılar arasında yer alan Todd Howard, “Dizide olanları esas olarak görüyoruz. Birinin çalışmanıza bakması ve sonra onu bir tür biçime döndürmesi harika bir şey.” diyerek, dizisindeki olaylar marka için bir esas olarak alınacağını teyit etti. Bununla birlikte, Fallout dizisi Vault Boy’un hikayesini de anlatılacakmış.

Fallout Dizisi Ön-Gösterim Videosu Sızdırıldı

Dizinin baş yapımcı Todd Howard tarafından söylenenlere ek olarak, Vanity Fair sitesi tarafından dizi ile ilgili hikaye detayları ve yeni görüntüler de yayınladı. Beklentileri yükselten görüntülere buradan göz atabilirsiniz.

Mahzen sakinleri ve Brotherhood of Steel, Ghouls gibi topluluklar ile kaynak materyale sadık kalınacak olan dizinin hikayesine göre, başrol karakterimiz Mahzen sakini Lucy (Ella Purnell) olacak. Kendisini Vault 33’ten çıktıktan sonra tehlikeli bir kurtarma görevinin üstesinden gelmeye çalışır iken göreceğiz.

Vanity Fair sitesindeki detaylara bakılırsa, nispeten ayrıcalıklı Mahzen sakinleri ile yüzeyde yaşayan halk olmak üzere insanların sınıflara ayrılmış olması da dizinin temasının büyük bir bölümünü oluşturacakmış. Rol alacak olan önemli isimlerden Walter Goggins, Ghouls topluluğundan The Ghoul olarak karşımıza çıkacak. Genç Brotherhood of Steel askeri Maximus rolünde Aaron Moten ve Overseer Hank rolünde de Kyle MacLachlan olacak.

Exit mobile version