Fallout Dizisi Ön-Gösterim Videosu Sızdırıldı

2024 yılında yayınlanmaya başlanacakmış...

Fallout Dizisi Ön-Gösterim Videosu Sızdırıldı

Starfield için gerçekleştirilen özel sunumun sonunda, Fallout dizisi ön-gösterim videosu yayınlandı. Elbette katılımcılar bu gösterimi kayda alıp Youtube kanalları üzerinden paylaşmayı ihmal etmediler. Diziyi sabırsızlıkla bekliyorsanız, sızdırılan videoyu kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 3 Açık Beta Tarihi Sızdırıldı


2020 yılında duyurulmuş olan Fallout dizisini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Prime Video üzerinden yayınlanacak olan dizi, oyun serisinden farklı bir çizgide gidecek olsa da, markanın evrenindeki kuralları hiçe saymayacak ve diğerlerine göre son derece küçük olan Vault 33 karakterlerinin hikayelerini anlatacak.

Duyurusundan bu yana oyuncu kadro ile ilgili haberlere ek olarak, bazıları resmi olarak paylaşılan bazıları da sızıntı ile karşımıza gelen set fotoğraflarını sizler ile paylaşmıştı. Ancak aradan geçen üç yıllık süre zarfında herhangi bir fragman yayınlanmamıştı.

Fallout Dizisi Ön-Gösterim Videosu

GamesCom 2023 fuarında gerçekleştirilen Starfield sunumu ise bir dönüm noktası oldu diyebiliriz. Öyle ki sunumun sonunda Fallout dizisi için bir ön-gösterim yapıldı. En azından yapımcı kadrosunda bulunan Todd Howard böyle bir tanımlama yaptı. Dahası ise bu ön-gösterim, katılımcıların kayıt alması neticesinde internet ortamına sızdı ve aşağıdan göz atabilirsiniz. Ancak kısa sürede müdahale edilmesi söz konusu olduğu için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Sizin de gördüğünüz üzere çekim fazlasıyla düşük kalitede, ama aradan bazı şeyleri seçebilmek mümkün oluyor. Mesela mahzen içi görüntüler, kıyamet sonrası çorak arazi, birkaç düşman karakter, T-45 güç zırhı ve kapanışta da infilak eden birkaç nükleer başlıklı füze ile Fallout yazısı ekrana geliyor. Şimdilik ilk bölümün ne zaman yayınlanacağına dair bilgi olmasa da, 2024 yılı itibarıyla izlemeye başlayabileceğiz.

Walton Goggins, Kyle MacLachlan ve Mike Doyle gibi tanıdık isimlerin yer aldığı Fallout dizisi, Amazon Studios, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios ve Kilter Films ortaklığında hazırlanıyor. Amazon Prime üzerinden yayınlanacak olan uyarlamanın başında, ünlü Westworld ile tanıdığımız Jonathan Nolan ve Lisa Joy bulunacak. Nolan ve Joy senaryo yazarlığı görevini de üstlenmiş iken, Nolan aynı zamanda ilk bölümün yönetmenliğini de yapacak.

Yapımcı kadrosunda ayrıca Geneva Robertson-Dworet, Graham Wagner, James Altman, Athena Wickman ve Bethesda Softworks şirketinden Todd Howard da bulunuyor.

Exit mobile version