Fallout Dizisinden İlk Görüntü Yayınlandı

Vault 33 açılıyor...

Fallout Dizisinden İlk Görüntü Yayınlandı

Yayınlanacağı günü sabırsızlıkla beklediğimiz Fallout dizisi için ilk görsel, serinin yirmi beşinci yıl kutlamaları kapsamında yayınlandı. Bu defa Vault 33’ü görüyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Medium da Televizyon Dizisine Uyarlanıyor


Fallout dizisi, 2020 yılının Temmuz ayında duyurulmuştu. Amazon Studios, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios ve Kilter Films ortaklığında hazırlanıyor. Amazon Prime üzerinden yayınlanacak olan uyarlamanın başında, ünlü Westworld ile tanıdığımız Jonathan Nolan ve Lisa Joy bulunacak. Nolan ve Joy senaryo yazarlığı görevini de üstlenmiş iken, Nolan aynı zamanda ilk bölümün yönetmenliğini yapacak.

Yapımcı kadrosunda ayrıca Geneva Robertson-Dworet, Graham Wagner, James Altman, Athena Wickman ve Bethesda Softworks şirketinden Todd Howard da bulunuyor.

Fallout Dizisinden İlk Görüntü, Vault 33’ü Ekranımıza Getiriyor

İlk bölümün yayınlanma tarihi henüz belli değil, ama serinin yirmi beşinci yıl kutlamaları kapsamında ilk görüntü yayınlandı. “Tebrikler ve 25inci doğum günün kutlu olsun! Bu vesile ile özel bir şey yaptık.” yorumu ile paylaşılan görselde, daha önceden hiçbir oyunda görmediğimiz Vault 33’ten çıkış anı ekranımıza geliyor.

Oldukça küçük olan bu sığınak, sadece altı kişilik. Görselde ise hayatta olduğu anlaşılan dört kişi ve kapının birazcık gerisinde yerde yatan bir kişi görülebiliyor. Kendisi muhtemelen ölü olabilir.

Bu yılın Temmuz ayı içerisinde çekimlerine başlanan Fallout dizisinin baş rollerinde Walton Goggins, Ella Purnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones ve Aaron Moten gibi isimlerin karşımıza çıkacağı dizi, 2077 yılındaki nükleer savaşın sonuçlarını 1950’li yılların alternatif tarihi ile bizlere sunacak.

Exit mobile version