Fallout Dizisi Farklı Bir Hikaye Anlatacakmış

Bakalım karşımıza nasıl bir dizi uyarlaması çıkacak?

Bethesda Softworks şirketinden Todd Howard, Fallout dizisi ile tamamen farklı bir hikayenin anlatılacağını teyit etti. Yani karşımıza oyunların hikayelerinin yeniden anlatıldığı bir dizi ile çıkılmayacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fallout 4, PlayStation 5 ve Xbox Series Güncellemesi Alacak


 

Amazon Studios, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios ve Kilter Films ortaklığında hazırlanmakta olan Fallout dizi uyarlaması, 2020 yılının Temmuz ayında duyurulmuştu. Amazon Prime üzerinden yayınlanacak dizi için ilk görüntü de serinin Ekim ayındaki yirmi beşinci yıl kutlamaları sırasında yayınlanmıştı. Açılan Vault 33’ten çıkmakta olan bir grup karakteri gördüğümüz görüntü, elbette büyük heyecan yaratmıştı. Temmuz ayı içerisinde çekimlerine başlanan dizi ile ilgili bir nevi teyit bilgisi, Eurogamer tarafından Bethesda Softworks şirketinden Todd Howard ile yapılan röportaj sırasında geldi. Fallout dizisi, oyunlardan bağımsız bir hikaye anlatacak.

Ff7gshRVsAAgRBH

Fallout Dizisi, Özgün Bir Hikaye Sunacak

Bu bilgi Ekim ayında resmi olarak paylaşılan görselden, Ağustos ayı içerisinde sızdırılan görsellerden de az çok anlaşılıyor gibiydi, ama resmi bir ağızdan yapılan açıklama ile teyit edilmiş oldu. Röportaj sırasında ilgi çekici açıklamalarda bulunan Howard, yarattıkları dünyaya uyan, herhangi bir kuralı ihlal etmeyen, serideki bazı şeylere selam gönderilen, ama oyunların yeniden anlatımı olmayan bir hikaye ile oyuncuların karşısına çıkmayı istediklerini söyledi.

Röportajda ayrıca geçmişte yapımcıların Fallout 3 veya Fallout 4 oyunun hikayesini anlatan filmler yapmak için teklifte bulunduklarına da değinen Todd Howard, serinin dünyasını bir filme sığdırmanın mümkün olmayacağını bildiği için sıcak bakmamış.

Exit mobile version