Fallout Dizisi Fallout 5 Hissiyatı Yaratacakmış

Bekleyelim, görelim...

Fallout Dizisi Fallout 5 Hissiyatı Yaratacakmış

Fallout dizisi için geri sayım devam ediyor. Önümüzde fazla bir zaman kalmadı ve günler azaldıkça da heyecan artıyor ister istemez. Yakın bir zaman önce yapılan bir röportaj sırasında konuşan baş yapımcı Jonathan Nolan, Fallout dizisi Fallout 5 olabilecek kalitede diyor.


İlginizi Çekebilir: Fallout SPECIAL Anthology, Nisan Ayında Çıkıyor!


Büyük Savaş’ın 200 yıl sonrasında yaşananların konu alınacağı dizide, Vault 33 grubunun hikayesi anlatılacak. Ataları tarafından geride bırakılan kıyamet sonrası dünyaya geri dönmek durumunda kalan sığınak sakinleri, karmaşık, tuhaf ve zorlu bir dünya ile karşı karşıya kalıyorlar. Duyurusunun üzerinden geçen yılların ardından, en nihayetinden izleme şerefine nail olacağımız dizinin ilk bölümü 12 Nisan 2024 tarihinde Prime Video üzerinden yayınlanacak.

Fallout Dizisi Fallout 5 İzlenimi Yaratacakmış

Total Film tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan baş yapımcı Jonathan Nolan, sunulan yaratıcı özgürlüğe bağlı olarak, Fallout dizisinin Fallout 5 gibi hissettireceğini söyledi.

“Fallout, kariyerimde Batman’i uyarlarken yaptığımız çalışmaya en yakın olan. Batman evreninde kuralsal versiyonu olmayan çok fazla hikaye var. Bu yüzden kendinizinkini icra etmekte özgürsünüz. Fallout oyunlarının her biri – farklı şehir, farklı ana karakter – aynı mitoloji içinde farklı bir hikaye. Oyunlar birbirleri ile ilişkili iken, dizimiz de oyunlar ile ilişkili. Hemen hemen Fallout 5’i yapmışız gibi. Küstahlık etmek istemiyorum, ama etkileşim olmayan versiyonu, anladınız mı?”

Nolan tarafından söylenenler, elbette biz oyuncuları daha da heyecanlandırmış oldu. Neyse ki izlemek için çok fazla beklememiz gerekmeyecek. Hemen hemen bir ay kaldı.

Ella Purnell (Lucy), Walton Goggins (The Ghoul), Kyle MacLachlan (Overseer Hank) ve Mike Doyle gibi tanıdık isimlerin yer aldığı Fallout dizisi, Amazon Studios, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios ve Kilter Films ortaklığında hazırlanıyor. Amazon Prime üzerinden yayınlanacak olan uyarlamanın başında, ünlü Westworld ile tanıdığımız Jonathan Nolan ve Lisa Joy bulunacak. Nolan ve Joy senaryo yazarlığı görevini de üstlenmiş iken, Nolan aynı zamanda ilk bölümün yönetmenliğini de yapacak.

Exit mobile version