Fallout 76 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Serinin oyunları ve içerikleri de indirime girdi!

Steam üzerinde başlayan Fallout Günü etkinliği kapsamında, Fallout 76 sınırlı süreli ücretsiz oynanabiliyor. Eğer oyunu daha önceden oynamamış ve şans verip vermeme konusunda kararsızsanız, bu fırsatı değerlendirmeyi düşünebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: GTA+ Abonelerine Ücretsiz Oyun Dağıtılmaya Devam Ediliyor


Bildiğiniz gibi Steam mağazasında sürekli olarak indirimler ve birçok ‘HAFTA ORTASI FIRSATI’ ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Her ne kadar uzun zamandır zam üzerine zam haberlerini sizlerle paylaşıyor olsak da, uygun fırsatlar ile karşılaşmıyor da değiliz. Bu hafta ise Fallout Kutlaması İndirimi kapsamında Fallout 76 sınırlı süreli ücretsiz oynanabilir oldu.

Fallout 76 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynama Fırsatı

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, 31 Ekim 2023 Salı günü 19:00’a kadar serinin şimdilik son oyununu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Eğer deneyiminizden memnun kalırsanız, standart sürümü % 80 indirimle 69.80 TL karşılığında satın alabilmeniz mümkün olacak. Ayrıca içeriğinde ana oyuna ek olarak The Pitt Recruitment Paketi bulunan The Pitt Deluxe sürümü de % 67 indirimle 177.87 TL’ye düştü.

Fallout 76 - Expeditions The Pitt Yayınlandı

Fallout 76 oyununun yanı sıra, seri için % 20 ile % 80 arasında değişen oranda fiyat düşüşlerinin yaşandığı genel bir indirim kampanyasına da aynı sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz:

Exit mobile version