Dizinin Ardından Fallout 76 Oyuncu Rekoru Kırdı!

Oyuncuların seriye ilgisi azalmadan devam ediyor!

Dizinin Ardından Fallout 76 Oyuncu Rekoru Kırdı!

Çıkışı epey sorunlu olan ve toparlanması yıllar süren Fallout 76 oyuncu rekoru kırdı. Peki dizinin etkisi ile elde edilen rekorda, bahsi geçen rakam ne kadar? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Beklenen Fallout: London Modu Ertelendi


Yıllardır beklediğimiz Fallout dizisi, geçtiğimiz haftalarda tüm bölümleri ile Prime Video üzerinden yayınlandı. Kronolojide oyun serisinin arkasına yerleşen ve yaşanan olayların esas alınacağı dizi, şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun uyarlamalarından bir tanesi olarak tarihe geçti.

Hal böyle olunca, elbette oyun serisi yeniden popüler hale geldi.. Kimi oyuncular seriye en başından bir kez daha başlar iken, kimi oyuncular ise Fallout 3 ve sonrasında çıkan oyunlara geri dönüşler yapmışlardı. Bu durum, bilhassa son üç oyunun oyuncu sayılarında önemli sıçrayışlara sahne olmuştu. Fallout 76 ise bu bağlamda kendi oyuncu rekorunu kırdı.

Fallout 76 Oyuncu Rekoru: Bir Günde 1 Milyondan Fazla Oyuncu!

Yakın bir zaman önce Bethesda Softworks tarafından Fallout X hesabı üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa, serinin güncel oyunu bir günde bir milyondan fazla oyuncunun akınına uğramış. Bu da Fallout 76 açısından önemli bir rekor anlamına geliyor.

Ancak rekor, Fallout 76 ile de sınırlı kalmamış. Öyle ki bu paylaşımın altında yine Bethesda Softworks tarafından yazılan bir başka mesajda da, tüm Fallout oyunları bir günde beş milyona yakın oyuncuya ulaşılmış.

Hiç şüphe yok ki bu hem Bethesda Softworks şirketinin hem de dizi yapımcılarının yüzünü güldürmüştür. Muhtemelen önümüzdeki günlerde yeni rekorlar görebiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version