Fallout 76 Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!

Hayatta kalmak için birlikte çalışın veya birbirinizin kuyusunu kazın.

Fallout 76

Bethesda Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayıncılığı yapılan Fallout 76 bu hafta tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanabilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Fallout 76: Wastelanders Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Fallout 76 Bu Hafta Oynaması Ücretsiz

Bethesda ortaklığında geliştirilen Fallout 76 bu hafta tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanabilecek.

Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Fallout 76, 20 – 26 Ekim tarihleri arasında yüm platformlar üzerinden ücretsiz olarak erişilebilecek. Yapımın herhangi bir oynama sınırlandırması barındırmadığını da belirtmeden geçmek istemeyiz.

Paylaşılan detaylara göre oyuncular eğer Ücretsiz Hafta bittiğinde oyunu satın almaya karar verirse, tüm ilerlemeler ve hafta boyunca yapılanlar (Atomic Shop satın alımları da dahil.) tam oyuna sorunsuz bir şekilde aktarılabilecek.

Oyun Hakkında: Skyrim ve Fallout 4’ün ödüllü geliştiricisi Bethesda Game Studios seni çok oyunculu, çevrimiçi rol yapma oyunu 76’nın dünyasına bekliyor. Hayatta kalmak için birlikte çalışın veya birbirinizin kuyusunu kazın. Nükleer yıkım tehdidi altındaki efsanevi Fallout evreninde yaratılmış en büyük, en dinamik dünyayı keşfedeceksin.

Reclamation Day, 2102. Bombaların düşüşünden 25 yıl sonra, ülkenin en başarılı ve zeki insanları arasından seçilen sen ve senin gibi diğer sığınak sakinleri, nükleer kıyamet sonrası Amerika’ya adım atıyor. Tek başına veya başkalarıyla güç birleştirerek keşfe çık, görev yap, inşa et ve Çorak Topraklar’daki büyük tehditlere kafa tut.

Peki ya Wastelanders? Wastelanders, Çorak Topraklar’ı kökten değiştiren çok kapsamlı ve ücretsiz bir Fallout 76 güncellemesi. Vault 76’nın açılmasından tam bir yıl sonra insanlar Appalachia’ya geri döndü. Settler ve Raider grupları hakları gördükleri dünyaya yerleşmeye ve var olduğu söylenen hazineyi bulmaya geldi.

Kararlarının sonuçlarına katlanacağın yepyeni bir ana görev serisine atıl, karakterlerle etkileşime girerek eşsiz hikâyelerini öğren, Crater ve Foundation’da grupların kurduğu yerleşim yerlerini ziyaret et ve birbirinden güçlü yepyeni silahlarla zırhları topla. Yaptığın seçimler onların kaderini belirleyecek.


İlginizi Çekebilir: Fallout: Shelter İnceleme


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu deneyimlemek adına heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Exit mobile version