Fall Guys Ücretsiz Modele Geçişini Gerçekleştirdi

Popüler oyunda yeni bir dönem başladı...

Fall Guys Ücretsiz Modele Geçişini Gerçekleştirdi

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan duyurunun ardından, en nihayetinde Fall Guys ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Artık tek kuruş ödemeden indirip, tercihen çapraz platform desteğiyle de bu eğlenceli oyunu oynayabileceksiniz.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (16 Haziran)


Fall Guys Ücretsiz İndirilebilir Oldu

Bugün itibarıyla geçilen ücretsiz modelin ardından, Fall Guys hem Steam mağazasından kaldırıldı hem de ilk sezon başlamış oldu. yeni seviyeler, kostümler, mücadeleler, sürekli gelişen oynanış, platformlar arası oynayabilme ve ilerleme kaydı yapabilme imkanı sunacak.

İlk sezonun başlaması ile eş zamanlı olarak yayınlanacak ve yeni oyun içi kredi Show-Bucks ile satın alınabilecek olan Sezon Bileti, aşina olacağımız şekilde yüz seviyeden oluşacak ve içeriğinde yeni kostümler ve kilidi açılabilir ödüller bulunacak. Eğer yüz seviyeyi sezon bitmeden tamamlayabilirseniz, sıradaki Sezon Bileti’ni de kazanmış olacaksınız. Öte yandan, halihazırdaki sürümde sahip olunan bütün Kudos’ların da yeni sürüme aktarılacağı söyleniyor.

Eğer oyunu daha önceden Steam mağazasından satın almışsanız, yeni güncellemelere, yeni sezonlar ile gelen içeriklere ve özelliklere erişim sağlayabileceksiniz. Aksi takdirde PC platformunda Epic Games Store sizi bekliyor olacak.

Son olarak, Fall Guys oyunu yine önceden satın almış ve oynamış iseniz Legacy Pack hediyeniz olacak. Sezon Bileti içeren bu pakette, lakap, isim levhası, Regal, Veggie Dog ve Feisty Dwarf kostümü de bulunuyor. Daha fazla detay için resmi sayfaya göz atmayı unutmayın.

Fall Guys Hakkında

Sakarlığın diyarına dalıp engellerden kaç ve zafere ulaş. Acemi misin uzman mı? Tek misin ekipli mi? Fall Guys, sürekli gelişen, eğlence dolu bir deneyim sunuyor. Kazanmaktan daha önemli tek şey çok saçma gözükmek. En şapşal kostümü giy ve sıraya geç. Gösteri başlamak üzere!

Rekabet ve İşbirliği: Herkesin tek olduğu rekabetçi oyunlarla işbirliği gerektiren mücadeleler arasında yuvarlan ya da 3 arkadaşınla birleşip Blunderdome’a yol al!

Arkadaşlarınla Oyna: Fall Guys, platformlar arası oyunu, oyun partilerini ve Epic Games Hesabından platformlar arası ilerleme kaydını destekler.

Sürekli Gelişen İçerik: Sınırlı Süreli Etkinliklerle ve yeni oyun modlarıyla oyun hep yepyeni. Her sezonda yeni kostümler, işbirlikleri, engeller ve oynanış tarzları.

İhtişamlı Özelleştirme: Çeşitli Renkler, Desenler, Kostümler ve İsim Levhalarından istediğini seç.

Exit mobile version