Fall Guys Oyuncu Sayısı Büyük Sıçrayış Yaşadı!

Daha nice başarılara diyelim...

Fall Guys Oyuncu Sayısı Büyük Sıçrayış Yaşadı

Ücretsiz modele geçiş sonrasında, Fall Guys oyuncu sayısı büyük sıçrayış yaşadı. Elde edilen başarıya sunucular bile dayanamadı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fall Guys Ücretsiz Modele Geçişini Gerçekleştirdi


Mediatonic tarafından geliştirilmiş olan Fall Guys, bildiğiniz gibi ilk günden PlayStation Plus aboneleri tarafından ücretsiz erişilebilir olmuştu. Oldukça kısa sürede popüler olan sevimli Battle Royale oyunu, sezonluk yeni içerikler ile zamanla oyunculara daha fazla seçenek sunmuştu.

Ne var ki zamanla sunucu kaynaklı problemlerin de etkisiyle, sonradan büyük bir popülarite yakalayan Among Us oyununun gerisinde kalmaya başlamıştı. Yine de oyuncuların renkli Fall Guys dünyasını tamamıyla terk etmediklerini söyleyebiliriz.

Fall Guys Oyuncu Sayısı Geliştiriciyi Hayrete Düşürdü

Yakın bir zaman önce yapılan duyurunun ardından 21 Haziran 2022 tarihi itibarıyla ücretsiz modele geçiş yapan Fall Guys, yalnızca kırk sekiz saat içerisinde yirmi milyon oyuncu sayısına ulaştı. Ne var ki bu devasa boyuttaki başarı, yine tanıdık sunucu problemini de beraberinde getirdi. Öncekine göre bu defa Epic Çevrimiçi Hizmetler söz konusu olduğu için ortaya çıkan problemin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına şüphe olmasa da, anlaşılan o ki ne Epic Games ne de Mediatonic böylesi bir başarı ile karşılaşmayı beklemiyormuş.

Battle Royale oyunu şu anda PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series üzerinden ücretsiz indirilebiliyor. Çapraz platform, çapraz parti ve çapraz aşama kaydetme desteği sayesinde platform fark etmeksizin diğer oyuncular ile bir arada oynayabiliyor ve sıfırdan başlamak durumunda kalmadan başka bir platformdan devam edebiliyorsunuz. Ne var ki bir Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak.

Son olarak, yirmi milyon oyuncu haberini kutlamanın şerefine, tamamıyla yeni bir Sezon Bileti oyuncuların beğenisine sunuldu. Gösteri Paracıkları ile satın alabiliyor olsanız da, geliştirici stüdyo oyunu oynayarak aşama kaydetme sisteminin ve bu yolla kazanacağınız Kudos isimli kredinin kaldırılmayacağını belirtti.

Exit mobile version