F1 Manager 2024 Resmi Olarak Duyuruldu!

Seri tam gaz devam ediyor!

F1 Manager 2024 Resmi Olarak Duyuruldu!

Frontier Developments tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan F1 Manager 2024 duyuruldu. Bu yaz mevsiminde çıkması beklenen oyunun ilk detayları haberimizde. 


İlginizi Çekebilir: The Sinking City 2 Duyuruldu: 2025 Yılında Çıkacak


F1 serisi, yarış türünde önemli bir yerde bulunuyor. FIA Formula One World Championship lisansına sahip olan serinin ilk oyunu 2000 yılında çıkmış iken, 2019 yılında çıkan oyun ile yanına FIA Formula 2 Championship de eklenmişti.  

Şimdiye kadar yirmiden fazla oyunda dünya genelindeki birçok önemli pilota karşı yarıştığımız seride, Intelligent Games tarafından geliştirilmiş ve yine 2000 yılında PC platformunda için satışa sunulmuş olan F1 Manager da bulunuyor. 1999 yılı Formula One sezonunda geçen oyundan yıllar sonra, ilk yönetim oyununu F1 Manager 2022 ile görmüştük. Bugün ise, serinin yeni oyunu F1 Manager 2024 duyuruldu.

F1 Manager 2024 Nasıl Bir Oyun Olacak?

Frontier Developments tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan yeni oyun, PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için yaz mevsiminde Türkçe dil desteği ile satışa sunulacak.

Şimdilik net tarihin verilmediği F1 Manager 2024 için verilen ilk detaylara göre, tercihen on resmi takımdan birini seçebilecek veya kendimiz bir takım oluşturabileceğiz. Takım yapısından üniforma tasarımına ve logoya kadar her bir şeyi kendimiz özelleştirebileceğiz. Ayrıca doğru personeli ve sürücüleri takımımıza alabilecek ve sponsorlar ile anlaşmalar yapabileceğiz. Hedefimiz ise zafere ulaşmak olacak. Bu bağlamda da bizler yeni zorlu yarışlar, yeni araçlar, yeni takım müdürleri ve güncellenmiş F1 Sprint yarış formatı bekleyecek.

Daha derinlemesine bir yönetimin olacağı oyunda, yeni mentalite sistemi ve dinamik kontrat anlaşmaları ile sürücülerimizin ve personelimizin motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalışacağız. Ayrıca iyileştirilmiş rakip takım yapay zekası ile bir önceki oyuna göre dinamik olarak değişen zorluk da bizi bekleyecek.

Exit mobile version