Eylül 2020 Oyun Tavsiyeleri

İşte Eylül 2020 Oyun Tavsiyeleri!

Sizin de bildiğiniz gibi yılın son dört ayı oyun dünyasının en dolu dolu, en bolluk içinde geçen aylarıdır. Ama eğer ki bu oyunları açacak iyi bir bilgisayarınız yoksa veya alacak bütçeniz yoksa size bu güzel aylarda oynayabileceğiniz bir tane yüksek bütçeli, bir tanevde bağımsız oyun önereceğiz. İşte karşınızda Eylül 2020 Oyun Tavsiyeleri listemiz!


İlginizi ÇekebilirFIFA 21 En İyi Oyuncular!


Eylül 2020 Oyun Tavsiyeleri Listesi!

Bu listede gözden kaçırmış olabileceğiniz ancak oynamaya değer (ve kesinlikle keyif verici) bir adet bağımsız ve bir adet de yüksek bütçeli oyun tavsiyesinde bulunacağım.

1- Spec Ops: The Line

2012 senesinde oyuncular ile buluşan Spec Ops, gayet başarılı bulduğum ancak insanların ilginç bir şekilde pek bilmediği gizli saklı bir oyundur.  Oyunumuz askeri temaya sahip, üçüncü şahıs bakışa açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur.

Açıkçası daha önce bir asker psikolojisini bu kadar iyi yansıtan bir oyunu – şahsen – görmedim. Savaşların kötü yanlarını, insanların çektiği acıları ve biraz da Amerikan askerini yüceltmesiyle üzerinden sekiz sene geçmesine rağmen keyif alarak oynayabileceğiniz oyunlardandır.

Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

2- The Long Dark

Aslında bu oyun pek kıyıda köşede kalmamış olsa da – hatta birçoğunuz bildiğini bilmeme rağmen – bu listeye ekledim çünkü gözünüzden kaçabilecek bir detay olduğunu düşünüyorum.

Oyuna geçtiğimiz senelerde bir hikaye modu eklendi ve oynanış aynı olsa dahi oyunun amacı kesinlikle çok değişti. Oyunumuzun hikaye modu, karlı bir havada eski sevgilinizin sizden bir ricada bulunması ve uçağınızla yolculuğa çıkmanızla başlıyor, gittikçe kötüleşen hava uçağınız kaza yapmasına ve karda kışta ıssız bir ormana düşmenizle devam ediyor.

Eğer ki bilmeyenleriniz varsa genel olarak da oyundan bahsedeyim. The Long Dark birinci bakış açısına sahip olan bir hayatta kalma oyunudur, oyun ilk çıktığında sadece hayatta kalma modu vardı ve tek amacınız kara, kışa ve hayvanlara rağmen ıssız bir alanda olabildiğince hayatta kalmaya çalışmaktı. Genel bir ilerleyiş yoktu açıkçası ve bana bu şekilde oynamak amaçsızca geliyordu. Bu yüzden size de hikaye modunu denemenizi tavsiye ediyorum.

Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Listemizin sonuna geldik, peki ya siz daha önce bu oyunları oynamış mıydınız, Listemizi beğendiniz mi ? Fikirlerinizi ve görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version