Exoprimal İçerik Yol Haritası Ortaya Çıktı

Monster Hunter ve Street Fighter 6 işbirlikleri de olacak!

Exoprimal İçerik Yol Haritası Ortaya Çıktı

Capcom tarafından yapılan canlı yayın ile Exoprimal içerik yol haritası açıklandı. Bizleri ilk etapta üç sezonluk bolca içerik bekliyor. Ayrıca işbirlikleri de açıklandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Exoprimal PC Gereksinimleri Açıklandı


14 Temmuz 2023 Cuma günü PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyun, ilk günden Game Pass kütüphanesine de eklenecek.

Hikaye olarak bu defa 2040 yılına gideceğiz. Dünya genelindeki şehirleri açılan girdaplardan dökülen dinozorların tehdit ettiği bir kriz yaşanacak ve herkesin gözü de yardım için güçlü Aibius Corporation’a dönecek. Şirketin yeni nesil yapay zekası olan Leviathan, dinozor salgınının nerede yaşanacağını tahmin edip, Exofighter’lar konuşlandırıyor. Son teknoloji mekanik savaş zırhı olan Exosuit’ler giyen bu savaşçılar, insanlığın son umudu olacak.

Çıkışına az bir zaman kala oyun için özel bir etkinlik düzenlemiş olan Capcom, bizleri oyunun çıkışı sonrasındaki içerik desteği hakkında da bilgilendirdi. Monster Hunter ve Street Fighter 6 ile yapılacak olan işbirliklerinden Dino Survival modu için PvP, PvE ve rastgele maçlar arasında seçim yapma imkanı sunacak Final Mission Selection özelliğine kadar pek çok şey bizi bekliyor.

Exoprimal İçerik Yol Haritası Pek Çok İçeriği Getirecek

Japon oyun devi tarafından verilen bilgilere bakılırsa ilk sezon, Exoprimal’ın çıkış günü ile eş zamanlı olarak başlayacak. İki hafta sonrasında da Savage Gauntlet isimli yeni bir mod oyuna eklenecek. Kooperatif olarak oynama imkanımızın olacağı bu modda, beş kişilik bir takım oluşturacak ve haftalık olarak değişecek PvE görevlerinin üstesinden gelmeye çalışacağız. Bu görevler seviye atlamak ve bütün ödülleri kapmak isteyen oyuncular için tekrar tekrar oynanabilecek.

17 Ağustos 2023 tarihinde ise on Alfa Exosuit varyantını oyuna ekleyecek ilk büyük güncelleme yayınlanacak. Alternatif tasarımların tamamıyla farklı silahlar ile gelecek.

İkinci sezon Ekim ayında başlayacak ve Street Fighter 6 işbirliğini içerecek. Ayrıca yeni bir harita Final Mission, teçhizatlar ve modüller de oyuna eklenecek.

Üçüncü sezon için belirlenen zaman ise 2024 yılının Ocak ayı. Bu defa Beta Exosuit varyantları ile mühimmatımız genişlemeye devam edecek iken, Neo Triceraptors adıyla yeni bir düşmanı da karşımıza çıkacak. Bu sezon ayrıca Monster Hunter ile işbirliğinin başlayacağı sezon olacak.

Exit mobile version