Epic Ödülleri Programı Başladı

Siz de katılabilirsiniz...

Epic Games, dijital PC oyunları sattığı mağazasında Epic Ödülleri programını başlattı. Dün itibarıyla faaliyete geçmiş olan program ile uygun satın alımlarınızda, belirli oranda ödül kazanabileceğiz. Peki bu program nasıl işliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (18 Mayıs)


2018 yılının sonlarına doğru faaliyete geçmiş olan Epic Games Store, doğrudan rakibi olan Steam mağazasının içerik anlamında epey gerisinde olsa da, zaman içerisinde epey gelişim göstermiş ve ilk günkü konumuna göre pek çok yeni özellik kazanmıştı. Epic Ödülleri de bunlardan bir tanesi olacak.

epic-gamesten-bu-hafta-2-oyun-hediye

Epic Ödülleri Programı Nasıl İşliyor?

Bugün itibarıyla faaliyete geçmiş olan program ile uygun olan her türden satın alımınızda harcadığınız miktarın % 5 oranını ödülü olarak geri alabileceksiniz. Bu satın alımlar oyunları, uygulamaları, indirilebilir içerikleri ve V-Papel dahil sanal kredileri ve hatta belirli abonelikleri içeriyor. Programa dahil olabilmek için de Epic Games Store Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesini kabul etmeniz (Hesap Ayarları > Abonelikler) gerekecek.

Epic Games tarafından söylenene göre kazandığınız % 5 oranındaki ödül, satın alımın tamamlanmasından on dört gün sonrasında bakiyenize işlenecek ve kullanmak için de bakiyenize eklendiği günden itibaren yirmi beş aylık bir sürenizin olacakmış. Yani sonraya saklayabilmek gibi bir seçeneğiniz var, ama gününü geçirtmemeye dikkat etmenizde de fayda var.

Son olarak, kazandığınız ödülleri indirimler ve kuponlar ile birleştirebiliyor ve o şekilde kullanabiliyorsunuz.

Exit mobile version