Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (25 Ağustos)

Önümüzdeki hafta yine iki oyun ücretsiz verilecek!

Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz hafta içerisinde bir ilk yaşanmış ve dijital mağaza üzerinden sadece ücretsiz içerik dağıtılmaya başlanmıştı. Bu da, Amerika menşeli yayıncının bir geleneğe ara verip vermeyeceği merak edilmişti. Ancak hem kısa bir süre sonra DOOM 64’ün ortaya çıkması hem de bu hafta için başka bir ücretsiz oyunun listelenmesi, planda herhangi bir değişikliğin olmadığını ortaya çıkartmıştı. Yakın bir zaman önce de, haftanın Epic Games’in ücretsiz oyunu indirmeye açıldı.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Ağustos 2022 Oyunları Açıklandı


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirilebilir Oldu

Buradan ulaşabileceğiniz resmi sayfada görebileceğiniz üzere, Ring of Pain oyununa ek olarak Destiny 2 oyununun mağazaya gelişini kutlama amacıyla dağıtılan Bungie 30th Anniversary Pack içeriğinin de indirilebilir olduğunu göreceksiniz. Bu paket için 30 Ağustos 2022 Salı günü TSİ 20:00’a kadar zamanınız var iken, Ring of Pain oyununa tek kuruş ödemeden sahip olabilmek için de 1 Eylül 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz gerekecek. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları ise Knockout City için Armazillo Paketi, Shadow of the Tomb Raider ve Submerged: Hidden Depts olacak.

ücretsiz egs oyunları 25 ağustos-2

Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack Hakkında

Yeni bir zindan, Gjallarhorn Egzotik Roketatarı, Thorn zırh seti ve silah, teçhizat ve Bungie’nin geçmişinden ilham alarak hazırlanan görünüş öğeleriyle dolu bir cephanelik ile Bungie’nin 30. Yıl Dönümünü kutla.

30. Yıl Dönümü Paketi sahipleri ayrıca ücretsiz Dares of Eternity etkinliğinde ek dış görünüş öğesi ödül sandıklarına erişebilir.

Grasp of Avarice

Eski zamanların ünlü Uzay Üssü ganimet mağaralarından esinlenilmiş üç oyunculu yeni zindanı yağmala. İnsanlığını bir hazine için harcamış bir maceracının peşinde zenginlik ve pişmanlık dolu bir hikayeyi ortaya çıkar.

Bolca Hazine

Egzotik Gjallarhorn Roketatarı; yeni silahlar, silah süsü setleri, ifadeler, Sparrow’lar, Hayalet Kabukları ve daha fazlasıyla birlikte geri dönüyor. Envanterini Bungie’nin 30. yılını temsil eden ödüllerle, efsanevi bir toplulukla ve sadece yıldızların içinde gerçekleşebilecek bir doğum günü partisiyle doldur.

Ring of Pain Hakkında

Karşılaşmaların sana geldiği, rastgele yaratılan ring zindanlara dal! Gözlemle ve rotanı planla. Doğrudan ganimetlere mi koşacaksın yoksa ürkünç bir yaratığı sırtından mı bıçaklayacaksın? Ganimetleri yağmalarken yeni karşılaşmalarda savaş ve gizlen, ring senin hareketlerine göre tepkiler verecek.

Bu zorlayıcı sıra tabanlı roguelike oyununda ister hızlı ister yavaş oyna. Ancak adımını attığın yerlere dikkat et – Kendini pusuya düşmüş halde bulabilirsin ya da daha kötüsüyle karşılaşabilirsin…

Seçimlerinin sonuçlarını gör, böylece kararlarına odaklanabilirsin.
Yaratıklar hareketlerini patlamaya hazır düşmanca bir çevrede sergileyecek. Kaçacak mısın yoksa zindanı kendisine karşı kullanmak için bir yol mu bulacaksın?
Hayatta kalmanın anahtarı doğru pozisyonu almak. Bir anda kendini altından kalkamayacağın bir durumda bulabilirsin…

Ringi gözlemle ve strateji yap.
Öğren, adapte ol ya da çöküşle yüzleş.

Mimic’ler bir bedel karşılığında sana bir seçim sunar. Taşıyabileceklerini al ve pasif güçlerin ve donanımınla iyi bir kombinasyon yarat.
Belki aside batırılmış bir kılıç ile hızlı ve atik olacaksın. Ya da bir kaba kuvvet canavarı veya patlayıcılara ilgi duyan bir ateş sevdalısı olacaksın.
Seni güce ulaştıracak şeyleri satın al ya da bu acımasız derinliklerde yağmaladıklarını adapte et.

Ring of Pain’in derinliklerinde bilinmeyene uzanan yeni yollar keşfedeceksin. Yeni arkadaşlar, güçlü ganimetler ve kulağa gizemli gelen hikâyelerle dolu mekânlar.
Rahatlatıcı kaçışları keşfet, uluyan dehşetlerin huzurunu kaçırmamanın en iyi seçenek olduğunu gör.
Cesur olanlar, aldıkları riskin sonunda ödüllendirilebilirler… ya da tutkuları onları felakete sürükler.

Karanlıkta nereye adım attığına dikkat et.
Bir zamanlar bilinmeyen mekânlar şimdi dehşetle dolu.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version