Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (29 Eylül)

Önümüzdeki haftanın oyunları Rising Hell ve Slain: Back From Hell olacak...

Kısa bir süre önce resmi sayfada yapılan güncelleme ile Epic Games’in ücretsiz oyunları da indirmeye açıldılar. Önümüzdeki yedi gün boyunca yine iki oyunu kütüphanenize eklemeniz mümkün olacak. Eğer platform ve simülasyon oyunları ilginizi çekiyor ise, fena olmayan alternatifler sizi bekliyor diyelim. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Ekim 2022 Oyunları Açıklandı


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirilebilir Oldu

Şu anda mağaza üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunlardan birisi, bağımsız geliştirici 13AM Games tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Runbow iken diğeri ise drone yarışları yapabileceğiniz The Drone Racing League Simulator. Bu oyunlara ücretsiz sahip olabilmek için, 6 Ekim 2022 Perşembe günü TSİ 18:00‘a kadar buradan kütüphanenize eklemek olacak. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Rising Hell ve Slain: Back From Hell olarak seçilmiş.

ücretsiz egs oyunları 29 eylülRunbow Hakkında

13AM Games tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Runbow, tercihen tek başınıza veya rekabete dayalı modlarda sekiz arkadaşınız ile yerel ağ üzerinden veya çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz keyifli bir platform oyunu oluyor. Adventure modunda, Poster District’i kötü niyetli Satura’dan kurtaracağınız yüz kırktan fazla bölüm bulunuyor.

Bunların yanı sıra, Shovel Knight, CommanderVideo, Shantae ve Lilac gibi farklı karakter kostümleri açabilmeniz de mümkün oluyor.

The Drone Racing League Simulator Hakkında

DRL Simulator, en iyi FPV yarış ve simülasyon oyunudur. DRL Simulator, yüksek tempolu dron yarışının yanı sıra sağlam ve sürekli geliştirilebilen bir özellik seti sunar. Gerçek hayattaki DRL pilotlarının rekabet ettiği pistlere sahiptir ve bunlara her sezonda yenileri eklenir.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version