Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (22 Eylül)

Önümüzdeki hafta yine iki oyun ile devam...

Kimi zaman bir kimi zaman da iki ücretsiz oyun ile her hafta karşımıza çıkan Amerika menşeli yayıncı, kullanıcıları sevindirmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce resmi sayfada yapılan güncelleme ile Epic Games’in ücretsiz oyunları da indirmeye açıldı. Bu defa da iki oyun bizlerin beğenisine sunuldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Village’ın Chris Redfield İçeriği İptal Edilmiş


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirilebilir Oldu

Şu anda mağaza üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunlardan birisi, 2020 yılının Haziran ayında da ücretsiz olarak dağıtılan Ark: Survival Evolved. Eğer o fırsatı elinizden kaçırdıysanız, ikinci bir şansın sizi beklediğini söyleyelim. Diğer oyun ise Gloomhaven. Her ikisi için de 29 Eylül 2022 Perşembe günü TSİ 18:00‘a kadar zamanınız var. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Runbow ve The Drone Racing League Simulator olarak seçilmiş.

ücretsiz egs oyunları 22-eylül

Ark: Survival Evolved Hakkında

Studio Wildcard tarafıdan geliştirilmiş ve Snail Games USA yayıncılığında 2017 yılında satışa sunulmuş olan ARK: Survival Evolved, hayatta kalma ögeleri barındıran aksiyon-macera oyunu oluyor.

Dinamik gece-gündüz geçişinin gerçekleştiği oyun, birinci veya üçüncü kişi bakış açısından oynanabiliyor. Amacınız ise mahsur kaldığınız bir adada etrafta dolaşan dinozorlar, tarih öncesi hayvanlar, doğal tehlikeler ve düşman insanlar karşısında hayatta kalmaya çalışmak olacak. Ateşli silahlar ve eğreti silahlar kullanarak kendinizi düşman insanlara ve yaratıklara karşı savunabiliyor ve üs kurabiliyorsunuz.

ARK: Survival Evolved açık dünya bir oynanış sunuyor ve haritasını ister yürüyerek isterseniz de evcilleştirebildiğiniz tarih öncesi hayvanların üzerinde gezebilmeniz mümkün oluyor.

Oyun ayrıca tek oyunculu veya çok oyunculu olarak da oynanabiliyor. Çok oyunculu mod bir sunucudaki oyuncular ile kabile kurmanıza olanak tanıyor. Azami kabile nüfusu sunucudan sunucuya değişiyor. Bununla birlikte evcilleştirilmiş dinozorlar ve inşa edilen yapılar genellikle kabile üyeleri arasında paylaşılabiliyor. Ayrıca oyuncuların birbirleriyle savaşamadıkları bir PvE modunun da olduğunu söyleyelim.

Gloomhaven Hakkında

Her ne olursa olsun kaderinizin değişmeyeceği Gloomhaven oyununda, her bir seçimin hayati öneminin olacağı acımasız bir diyarda en az iki ve en fazla dört paralı askerden oluşan birliğin yönetiminde olacağız. Toplamda, aralarından seçim yapabileceğiniz ve her birinin kendisine özgü yetenekleri ve ustalaşmanızın gerekeceği binden fazla yeteneği olan on yedi paralı asker bulunuyor.

Ürkütücü canavarlar ile dolu zindanlar, ormanlar ve mağalar boyunca ilerleyecek ve ödüllere konacağız. Elbette dikkatli olmamamız durumunda ölüm de bize konabilecek.

Isaac Chlidres tarafından yaratılmış olan masa oyununun dijital uyarlaması olan taktiksel rol yapma oyunu Gloomhaven, farklı bir orta çağ karanlık fantezi evreninde geçiyor. Tercihen tek başınıza veya dört kişiye kadar kooperatif olarak oynayabiliyorsunuz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version