Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (17 Kasım)

İki oyunlu haftalara devam...

Epic Games’in ücretsiz oyunları indirmeye açıldı. Bu hafta iki oyuna ek olarak, seçili Rumbleverse paketini tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Peki şu anda hangi oyunlar ücretsiz olarak dağıtılıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Efsane Cuma İndirimi Başladı!


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta içerisinde verilen detaya göre, önümüzdeki yedi gün boyunca Dark Deity ve Evil Dead: The Game oyunlarına ek olarak Rumbleverse için Epic Cheerleader Paketi ücretsiz olarak dağıtılacak 24 Kasım 2022 Perşembe günü TSİ 19:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz durumunda ise, kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki hafta için seçilen oyun ise STAR WARS: Squadrons.

ücretsiz egs oyunları 17 kasım

Dark Deity Hakkında

Yemininden dönenler, savaş çığırtkanları ve gizli yasak sırları kullananlar tarafından harap edilmiş Terrazael isimli bir dünyada geçecek olan Dark Deity oyununda, King Varic’in emirleri doğrultusunda kapatılmış olan Brookstead Military Academy’den dört öğrencinin oluşturduğu bir grubu yönlendireceğiz.

Delia krallığının hükümdarı, bin yıllık bir antlaşmayı bozmak üzeredir ve Brookstead öğrencileri ise topun ağzındadır. Ne var ki bu dört askerin kaderinde boyun eğmeyecekleri önemli bir konudan fazlası vardır.

Evil Dead: The Game Hakkında

Ash Williams veya ikonik Evil Dead serisinden arkadaşlarını oynayarak üst düzey bir eşli mod ve çok oyunculu bir PVP aksiyon deneyimi dolu bu oyunda iş birliği yap! Üç orijinal Evil Dead filminin yanı sıra STARZ orijinali Ash vs Evil Dead televizyon dizisinden ilham alan bir oyunda dört hayatta kalandan oluşan bir ekibin parçası olarak keşfet, topla, korkunu kontrol et ve dünyalar arasındaki geçidi kapatmak için gerekli parçaları bul.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version