Epic Games Yılbaşı Ücretsiz Oyun Listesi Sızdırıldı

İnanmak istiyorum...

Son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün bir adet ücretsiz oyun dağıtacağını açıklamıştı. Epic Games yılbaşı ücretsiz oyun listesi sızdırıldı. Peki hangi oyunlar oyuncuların beğenisine sunulacak? İşte sızdırılan Epic Games Store ücretsiz oyunlar listesi!


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Yılbaşı Oyunları – Tam Liste


Epic Games Yılbaşı Ücretsiz Oyun Listesi

Epic Games Store, 17 Aralık’tan itibaren her gün bir adet ücretsiz oyun dağıtacaktı ancak oyunların listesi erkenden sızdırıldı. Epic Games toplamda 15 adet ücretsiz oyun verecek. Gamek.vn isimli internet sitesi tarafından sızdırılan listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Listede yer alan oyunların sızıntı dahilinde olduğunu unutmamak gerek. Liste şimdilik gerçek olamayacak derecede iyi oyunları içerisinde barındırıyor. Epic Games henüz liste hakkında herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı.

Oyuncular sosyal medya üzerinden son zamanlarda çıkan oyunlarında içerisinde yer aldığı listenin sahte olduğunu ileri sürüyor. Bulunduğumuz aşamada resmi olarak ücretsiz oyunların hangisi olacağını ne yazık ki bilmiyoruz ancak önümüzdeki günlerden itibaren her oyunu internet sitemiz ve sosyal medya kanallarımız üzerinden sizlerle paylaşacağız.

Bu sayede bizi takip ederek her gün dağıtılan ücretsiz oyunlardan haberdar olabilirsiniz.

Epic Games Store Hakkında: Epic Games Store, PC ve Mac için, hem oyuncular hem de içerik oluşturucular düşünülerek tasarlanmış olan dijital bir vitrindir. Oyuncular için harika oyunlar ve oyun geliştiricileri için adil bir teklif sunmaya odaklanır. Oyuncular için harika oyunlar ve oyun geliştiricileri için adil bir teklif sunmaya odaklanır.

Epic Games Store’dan bir oyun satın aldığında, diğer pek çok mağazadaki yüzde 70’lik oranın aksine, fiyatın yüzde 88’i doğrudan geliştiricilere gider. Bu, geliştiricilerin daha büyük ve daha iyi oyunlar oluşturmaya yatırım yapmalarına yardımcı olur.


Peki ya siz liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version