Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (27 Ocak)

Önümüzdeki haftanın oyunu Yooka-Laylee and the Impossible Lair...

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, mağaza üzerinden dağıtılan yeni ücretsiz oyunu kullanıcıların beğenisine sundu. Önümüzdeki yedi gün boyunca kullanıcılara dağıtılacak olan Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Merakla Beklediğimiz 15 Oyun! (2022)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Daemon X Machina

Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan duyuruya bağlı olarak, Marvelous Inc. tarafından geliştirilen ve XSEED Games tarafından da yayınlanan Daemon X Machina ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Bizlere keyifli bir hikaye anlatımlı bulmaca deneyimi yaşatan oyunu kaçırmayı istemiyorsanız, 3 Şubat 2022 Perşembe günü TSİ 18:59 öncesinde kütüphanenize ekleyip kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu ise Yooka-Laylee and the Impossible Lair olarak belirlenmiş.

ücretsiz egs oyunu daemon x machina

Daemon X Machina Hakkında

“Savaş alanına hoş geldin.”

Sen, Moonfall felaketinin ardından ortaya çıkan yeni bir insan türü olan bir Outer’sın. Orbital organizasyonun bir paralı askeri olarak, insan yaratıcılarına karşı isyan eden yozlaşmış Yapay Zekâlardan oluşan Immortal’lara karşı insanlığın hayatta kalması için verilen umutsuz bir savaşta cephede yer alıyorsun. Arsenal olarak bilinen tamamen özelleştirilebilir mech’i sürerek senin gibi diğer paralı askerlerle bir araya gelmeli ve Immortal’ları alt etmek için görevleri tamamlamalısın. Ancak dikkatli ol, paralı askerlerin dâhil olduğu bir savaşta bugün dostun olan yarın düşmanın olabilir.

Kenichiro Tsukuda ve mech tasarımında çığır açan Shoji Kawamori’nin vizyoner akıllarının bir ürünü olan yeni nesil yüksek tempolu bir mech aksiyon savaş oyunu.

OYUN ÖZELLİKLERİ

Exit mobile version