Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (18 Aralık)

Eğer daha önceki bir fırsatı kaçırmışsanız, şanslısınız...

İlk günden bu yana verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games’in ücretsiz oyunu belli oldu. Bugün 19:00’dan itibaren yirmi dört saat süreyle aktif olacak yeni oyun hangisi olacak? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Hangisi Olacak?

Bildiğiniz gibi Epic Games Store, her yılın bu zamanında iki hafta boyunca her gün kullanıcılara bir oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleme fırsatı sunuyor. Geçtiğimiz sene birçok kaliteli oyna tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz dijital mağaza, bu yıl açılışı Shenmue III ile yapmıştı. Dün Neon Abyss oyununu sunan Epic Games, bugün Remnant: From the Ashes ile programa devam ediyor.

Aslına bakarsanız, Gunfire Games tarafından geliştirilmiş ve Perfect World tarafından da yayınlanmış olan oyun daha önceden de ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuştu. Ancak o fırsatı kaçırmış ve üzülmüşseniz, işte karşınızda yeni bir fırsat. Elinizi çabuk tutup, yarın TSİ 19:00 öncesinde buradan kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

egs ücretsiz oyun

Remnant: From the Ashes Hakkında

Remnant: From the Ashes, canavarla dolu kıyamet sonrası bir dünyada geçen hayatta kalmaya dayalı bir üçüncü kişi aksiyon oyunudur. Hayatta kalan son insanlardan biri olarak kendi başına veya en fazla iki hayatta kalanla birlikte ölümcül düşman sürüleri ve reislerle karşılaşarak kaybolanları tekrar kazanmaya çalışacaksın.

HAYATTA KALAN SON İNSANLARDAN BİRİ

Dünya, başka bir boyuttan gelen kadim bir kötülük yüzünden kaosa girdi. İnsanlık hayatta kalmak için çabalıyor ancak aynı zamanda diğer alemlere ve alternatif gerçekliklere giden portallar açabilen bir teknolojiye sahip. Kötülüğün geldiği yerin gizemini çözmek, hayatta kalmalarını sağlayacak kaynaklar toplamak ve savaşarak insanlığı yeniden ayağa kaldıracak temeli yeniden atmak için bu portallarda yolculuk yapmaları gerekiyor.

SONSUZ SAYIDAKİ FANTASTİK DİYAR SENİ BEKLİYOR

Her oynadığında değişen dinamik dünyaları keşfederken yeni haritalar yarat, düşmanlarla karşılaş, görev fırsatlarını ve dünya için etkinlikleri tecrübe et. Oyundaki dört eşsiz dünyanın her biri, her oynanışta yeni meydan okumalar sunan yaratık ve kötü ortamlarla doludur. Ayak uydur ve keşfet… Ya da denerken öl.

KARIŞTIR. YÜKSELT. UZMANLAŞ.

Tecrübe, değerli ganimetler ve yükseltme malzemeleri kazanmak için saldırgan ortamlarda zor düşmanların ve epik reislerin üstesinden gel ve inanılmaz silahlar, zırhlar ve her ortama uyum sağlayabilen modifikasyonlar yap.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Kökü kurutmak amacıyla diğer dünyaları işgal etmek tehlikelidir ve hayatta kalmanın garantisi yoktur. En fazla iki oyuncuyla birlik ol ve hayatta kalma şansını yükselt. Takım çalışması, oyunundaki en zorlu meydan okumaları geçmek ve en iyi ödülleri açmak için gereklidir.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version