Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (16 Eylül)

Epic Games Store 16 Eylül'de hangi oyunu verecek?

Son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games Store 16 Eylül – 23 Eylül tarihleri arasında vereceği ücretsiz oyunları açıkladı. Peki Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak?


Epic Games Bütün Ücretsiz Oyunları ve Değeri


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games her hafta birbirinden farklı ve birbirinden yeni oyunlarla oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu sayede kullanıcıları bünyesinde tutmayı hedefleyen şirket, bu konuda oldukça başarılı sayılabilir.

Nitekim şirket, 09 Eylül – 16 Eylül tarihleri arasında Sheltered ve Nioh: The Complete Edition oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacağını duyurmuştu. Eğer bu oyunları henüz kütüphanenize eklemediyseniz, acele etmenizde fayda var.

Öte taraftan Epic Games’in 16 Eylül – 23 Eylül tarihleri arasında sunacağı yeni ücretsiz oyunlar da belli oldu.

Epic Games'in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (16 Eylül)Yapılan açıklamalar dahilinde platform 16 Eylül – 23 Eylül tarihleri arasında Speed Brawl ve Tharsis ile oyuncuların karşısına çıkacak. Söz konusu oyunlar 16 Eylül tarihinde saat 18:00 itibarıyla indirilebilir olacak ve 23 Eylül tarihinde saat 17:59’a kütüphaneye eklenebilecek.

 

Epic Games’e üye olanlar bu oyunları tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekler ve üyelikleri sürdüğü sürece kalıcı bir şekilde bu oyunların tümüne erişebilecekler.

Speed Brawl Hakkında

Speed Brawl, hızlı hareket etme ve sert vurma üzerine kurulu 2D savaş-yarış oyunudur! İvmeni koru, kombinasyon yap ve güçlü özel hareketlerini sergile. Kendi dövüş tarzını bul ve şimdiye kadarki en iyi dövüşçü takımını kur. Ardından hepsini daha hızlı yap… DAHA HIZLI!

Londra, 1888. Selenite’ler adını verdiğimiz Ay istilacılarıyla yapılan savaşın üzerinden on yıl geçti ve İngiliz İmparatorluğu nihayet Hugo Wells adlı cesur bir subay sayesinde bu böceğe benzeyen yaratıkların tehdidini ortadan kaldırdı.

Koloninin kraliçesini alt ederek hem imparatorluğun kahramanı hem de drone benzeri Selenite’lerin bilfiil lideri oldu. Savaşın ardından Selenite’ler endüstri devriminin yeni iş gücü olarak yeni ilerleme ve refah çağına öncülük etti.

Çalışmanın prangalarından kurtulan insanoğlu ise artık daha dünyevi amaçların peşinden gidebilecekti. Ancak orta sınıf ve işçi sınıfı arasında büyük bir umursamazlık ve itaatsizlik baş gösterdi.

Hugo Wells, kitleleri tatmin etmek için büyük bir eğlence sistemi planladı. Yalnızca en cesur, en hızlı ve en değerli savaşçıların esir Selenite sürülerine karşı ufak bir savaş açabileceği elit bir spor. Speed Brawl’a hoş geldin!

Tharsis Hakkında

Mars’ın Tharsis bölgesinden gelen gizemli bir sinyal bizi çok heyecanlı bir göreve gönderiyor. Sinyali kim gönderdi? Ve neden gönderdi? Cevaplaması imkansız sorular ama bu soruların cevapları insanlığın hayatta kalması için çok önemli.

Şimdi evden milyonlarca kilometre uzakta bir mikrometeorit fırtınası bizi ağır hasarlı bir gemi, iki ölü ekip arkadaşı ve bu yolculuğun en başından lanetli olduğu şüphesi ile baş başa bıraktı.

Tharsis, sıra tabanlı bir uzay strateji oyunudur. Tabii zarlar da var. Ve yamyamlık da. Bu oyunda insanlığın Mars’a yaptığı ve bir mikrometeorit fırtınasına yakalanan ilk görevin başındasın.

Ekibine felaketlerde, kıtlıklarda ve uzayın acımasız doğasında önderlik etmelisin — bütün bunları yaparken Mars’tan gelen esrarengiz sinyaller ve uyarılar aklını kaçırmana yol açmamalı.

Elinden geleni yap, zor kararlar al ve insanlık tarihinin en önemli görevine çık.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun İndir


Peki siz önümüzdeki günlerde dağıtılacak olan Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu Speed Brawl ve Tharsishakkında ne düşünüyorsunuz? Önümüzdeki haftanın oyunları sizi memnun etmeyi başardı mı ve bu oyunları kütüphanenize ekleyecek misiniz? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version