Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (14 Ekim)

Epic Games Store 14 Ekim'de hangi oyunu verecek?

Son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games Store 14 Ekim – 21 Ekim tarihleri arasında vereceği ücretsiz oyunları açıkladı. Peki Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak?


Epic Games Bütün Ücretsiz Oyunları ve Değeri


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games her hafta birbirinden farklı ve birbirinden yeni oyunlarla oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu sayede kullanıcıları bünyesinde tutmayı hedefleyen şirket, bu konuda oldukça başarılı sayılabilir.

Nitekim şirket, 07 Ekim – 14 Ekim tarihleri arasında PC Building Simulator oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacağını duyurmuştu. Eğer bu oyunları henüz kütüphanenize eklemediyseniz, acele etmenizde fayda var.

Öte taraftan Epic Games’in 14 Ekim – 21 Ekim tarihleri arasında sunacağı yeni ücretsiz oyunlar da belli oldu.

Epic Games'in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (07 Ekim)

Yapılan açıklamalar dahilinde platform 14 Ekim – 21 Ekim tarihleri arasında Sutubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse ve Paladins Epic Paketi ile oyuncuların karşısına çıkacak. Söz konusu oyunlar 14 Ekim tarihinde saat 18:00 itibarıyla indirilebilir olacak ve 21 Ekim tarihinde saat 17:59’a kütüphaneye eklenebilecek.

Epic Games’e üye olanlar bu oyunları tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekler ve üyelikleri sürdüğü sürece kalıcı bir şekilde bu oyunların tümüne erişebilecekler.

Sutubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse Hakkında

Yıl 1959 ve Punchbowl, PA şehri ilerlemenin ve ideal yaşamın merkezi. Yaşayanlara, kanunların görev üstündeki ölü bir insan için hiçbir anlam ifade etmediğini göster. Maggie, erkek arkadaşın geri döndü ve Punchbowl’da büyük sorunlar yaşanacak!

Canlıları mideye indir ve zombi balgamı, bağırsak bombaları ve baş döndürücü uğursuz gazdan oluşan bedensel cephaneliğini yenile. Kesik elini bir berber dükkânı kuartet şarkıcısının kafasına yerleştir ve saldır.

Düşmanlarını yaşayan ölü müttefiklere dönüştür ve canlılara karşı bir zombi saldırısına önderlik et. Retro-fütüristik Punchbowl, PA şehrine geçmişten kaçılamayacağını göster.

Arkadaşını Grubbs olarak oynamaya davet et ve birlikte eğlencenin dibine vurun. (Arkadaş dâhil değildir)

Paladins Epic Paketi Hakkında

Paladins Epic Paketi şu 4 Şampiyonu anında açar: Androxus, Raum, Tyra ve Ying. Her rolden bir şampiyon seni bekliyor! Ayrıca 4 görünüm de açılır: Asil Androxus, Fatih Raum, Barones Tyra ve Aslanağzı Ying!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun İndir


Peki siz önümüzdeki günlerde dağıtılacak olan Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu Sutubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse ve Paladins Epic Paketi hakkında ne düşünüyorsunuz? Önümüzdeki haftanın oyunları sizi memnun etmeyi başardı mı ve bu oyunları kütüphanenize ekleyecek misiniz? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version