Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (28 Nisan)

Önümüzdeki haftanın oyunu Terraforming Mars olacak...

Epic Games’in ücretsiz oyunları kısa bir süre önce indirmeye açıldı. Geçtiğimiz haftalardaki gelenek devam ediyor. Yani önümüzdeki yedi gün boyunca yine iki oyunu ücretsiz olarak indirebileceksiniz. Peki menümüzde neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (28 Nisan)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Just Die Already ve Paradigm

Epic Games, bu hafta için mizahi yönün daha ağır bastığı oyunları seçmiş. Bunlardan birisi açık dünya oynanış sunan Just Die Already ve diğeri de komedi türündeki Paradigm. Her iki oyunu da 5 Mayıs 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde buradan kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sahip olabileceksiniz. Önümüzdeki hafta içerisinde dağıtılmaya başlanacak olan oyunu ise Terraforming Mars olarak seçilmiş.

ücretsiz egs oyunları jda prdgm

Just Die Already Hakkında

İnsanların hiç çocuk yapmadığı yakın bir gelecekte emekli bir insansın. İş yapmak yerine video oyunları oynamayı tercih eden nankör Y kuşağı yüzünden emekli aylıklarını ödeyen kimse yok. Bu dünyadaki diğer tüm yaşlı insanlar gibi geçim masraflarını karşılayacak hiç kimsen olmadığı için kendi başına hayatta kalmaktan başka çaren yok.

Paradigm Hakkında

Paradigm, tuhaf ve kıyamet sonrası Doğu Avrupa ülkesi Krusz’da geçen sürreal bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuna adını veren karakterin rolüne bürünüyor ve hikaye boyunca ağzından şeker paketi çıkartan garip görünüşlü bir köpek formunda geri dönen geçmişimiz ile mücadeleye giriyoruz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version