Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (21 Nisan)

Önümüzdeki haftanın oyunları Just Die Already ve Paradigm olacak...

Epic Games’in ücretsiz oyunları kısa bir süre önce indirmeye açıldı. Geçtiğimiz haftalardaki gelenek devam ediyor. Yani önümüzdeki yedi gün boyunca yine iki oyunu ücretsiz olarak indirebileceksiniz. Peki menümüzde neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Postal 2 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oldu


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Amnesia: Rebirth ve Riverbond

Eğer korku türündeki oyunları seviyorsanız, Frictional Games tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Amnesia: Rebirth tam size göre diyebiliriz.  Riverbond ise aksiyon dolu bir macera yaşamak isteyenler için farklı bir tat sunacak. Her iki oyunu da 28 Nisan 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde buradan kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sahip olabileceksiniz. Önümüzdeki hafta içerisinde dağıtılmaya başlanacak olan oyunlar ise Just Die Already ve Paradigm olarak seçilmiş.

ücretsiz egs oyunları amnesia ve riverbond

Amnesia: Rebirth Hakkında

Amnesia: Rebirth’te Cezayir’deki bir çölün derinliklerinde uyanan Tasi Trianon’sın. Günler geçti. Neredeydin? Ne yaptın? Diğerleri nerede? Yolculuğunun izlerini takip ederek geri dön ve mahvolmuş geçmişinin parçalarını birleştir; seni yiyip bitirmek isteyen acımasız korkudan kurtulmak için tek şansın bu.

Zamana karşı yarışacaksın. Korku ve acı içinde kıvranan Tasi’nin yerine geç ve ona rehberlik et. Issız bir bölgede yolunu bulmak için çabaladığın sırada kendi umutların, korkuların ve acı veren pişmanlıklarınla da baş etmen gerekiyor. Yine de başarısız olursan her şeyi kaybedeceğini unutmamalı ve yoluna adım adım devam etmelisin.

Riverbond Hakkında

Hikayeye göre The Kngiht, kargaşaya, kuraklığa ve düzensizliğe yol açan Sekiz Dünya liderlerini hapse mahkum etmiş durumda. Tercihen tek başınıza veya kooperatif olarak oynayabileceğiniz oyundaki hedefiniz ise şeytani gücü yok etmek ve Riverbond halkına yardım etmek olacak. Senaryo boyunca, zafere giden yolda çeşitli silahlar açabilecek, yeni görünümler kullanabilecek ve güçlendiricileri etkinleştirebileceksiniz.

Exit mobile version