Epic Games Store’da 3 Oyun Ücretsiz Oldu!

Kiling Floor 2, Lifeless Planet ve The Escapists 2 ücretsiz oyunlar arasında.

Epic Games Store’da 3 oyun ücretsiz olarak kullanıcıların karşısına çıktı. Dün itibarıyla yapılan açıklama ile dijital oyun mağazasını kullananların Killing Floor 2, Lifeless Planet ve The Escapists 2’yi ücretsiz alabileceklerinin müjdesi verildi.

Fortnite’tan kazandığı milyar dolarları yatıracak yeni mecralar aramaya koyulan Epic Games, uzun yıllardır inaktif olan dijital oyun mağazasını aktif hale getirmişti. Aslında Epic Games Store, uzun yıllar önce neredeyse her PC’de yüklüydü. Böylesine bir ağa sahip olmasına karşın mağazayı tam anlamıyla çalıştıramayan Epic, son günlerde önemli bir atağa kalkmıştı.

2019’un ikinci yarısından itibaren dağıttığı ücretsiz oyunlarla on milyonlarca kullanıcı kazanan Epic Games Store, bombayı ise geçtiğimiz günlerde patlamıştı. Ücretsiz GTA 5 ile herkesi şaşırtan şirket, GTA 5 sonrasında birçok farklı büyük oyunu da ücretsiz yapmıştı.


İlginizi çekebilir: Epic Games Store’un bugüne kadar ücretsiz verdiği tüm oyunlar


Ücretsiz oyun dağıtmaya devam edeceğini ve mağazanın kültürü haline getireceğini dile getiren Epic, yeni ücretsiz oyunlarını açıkladı. Dün yapılan açıklama ile üç farklı oyunun bir haftalığına ücretsiz olduğu söylendi.

Epic Games Store'da 3 oyun ücretsiz 2

Epic Games Store’da 3 oyun ücretsiz listesine yerleşti

Epic Games Store üzerinden dağıtılan diğer oyunlar gibi bahsi geçen bu üç oyun da bir haftalığına ücretsiz oldu. Mağazayı kullananların 16 Temmuz 2020 18.00’a kadar oyunları kütüphanelerine eklemeleri gerektiğinin altı çizildi. Bu tarihe kadar oyunu kütüphanelerine ekleyenlerin, oyunları istedikleri kadar ücretsiz olarak oynamaya devam edecekleri söylenenler arasında yerini aldı.

Epic’te bu hafta ücretsiz olarak sunulan oyunların toplan değeri ise 111TL oldu. Bunların arasında Killing Floor 2 gibi AAA seviyesinde bir oyun da yer alıyordu. Killing Floor’un yanı sıra The Escapists 2 gibi çok sevilen bir indie oyun da listedeki yerini aldı.


Epic Games Store ücretsiz oyun sayfası


Üç oyunu ücretsiz olarak almak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit: Hemen yukarıda gördüğünüz bağlantı adresine tıklayarak Epic Games Store ücretsiz oyunlar sayfasına gidiyorsunuz. Halihazırda sahip olduğunuz hesabınızla giriş yapıyor ya da yeni bir hesap oluşturuyorsunuz. Ardından tek tek oyunların üzerine tıklayarak, kütüphanenize ekliyorsunuz.

Bütün bu işlemler bittikten sonra Epic Games Store Launcher indirerek, oyunları kolayca bilgisayarınıza kurabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Exit mobile version