Epic Games Store, Yılbaşı Geleneğini Tekrar Edecek

Hadi yine iyiyiz...

Görünüşe göre Epic Games Store, yılbaşı geleneğini bir kez daha tekrar edecek. Her ne kadar bizzat Amerika menşeli yayıncı açıklama yapmamış olsa da, sızıntıları ile itibar kazanmış olan bir isimden ilk açıklama geldi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimini Kaçırmayın


2018 yılının sonlarına doğru açılmış olan Epic Games Store, haftalık olarak değişen sayıda ücretsiz oyunları kullanıcılarına sunuyor. Buna ek olarak, son birkaç yıldır da yılbaşı döneminde bunu gün başına oyuna çeviriyor.

epic-games-yilbasi-her-gun-ucretsiz-oyun2

Epic Games Store, Yılbaşı Döneminde Günlük Oyun Dağıtacak

Peki bu yılbaşı döneminde gelenek devam edecek mi? Her ne kadar Epic Games bir açıklamada bulunmamış olsa da, bilhassa PlayStation Plus ve Prime Gaming sızıntıları ile büyük bir itibar kazanmış olan billbil-kun tarafından bir açıklama yapıldı.

Meraklı bir oyuncu tarafından “Aralık ayında yine Noel öncesi takvimimizin olup olmayacağını biliyor musun?” şeklinde sorulan soruya cevap veren billbil-kun, “Evet, 15 Aralık 2022 ile 10 Ocak 2023 arasındaki bir tarihte olacak.” dedi.

Geriye dönük olarak baktığımızda, dijital mağaza üzerinden 2020 yılının Aralık ayında on iki ve 2021 yılının Aralık ayında ise on beş ücretsiz oyun dağıtmıştı. Bakalım önümüzdeki ay bu sayıda bir artış olacak mı?

Son olarak, halihazırda ücretsiz olarak dağıtılmakta olan Star Wars: Squadrons oyununu kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü sonrasında Galaktik İç Savaş’ın bitimine yakın bir dönemde geçen oyunda, bir pilotun yerine geçiyoruz. Yeni Cumhuriyet özgürlük için savaşacakken İmparatorluk ise düzen beklentisi içinde olacak. Biz ise galaksinin en iyilerinin arasına katılıp, iki tarafın da bakış açılarından anlatılan hikayede verilen mücadeleye ortak oluyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe günü TSİ 19:00 öncesinde bu oyunu kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sahip olabiliyorsunuz.

Exit mobile version