Epic Games Store ve Steam Kullanıcıları Bir Araya Geliyor

Rakip mağazaların kullanıcıları bir araya geliyor!

Epic Games Store ve Steam Kullanıcıları Bir Araya Geliyor

Epic Çevrimiçi Hizmetler ile Epic Games Store ve Steam kullanıcıları artık birlikte oyun oynayabiliyorlar. Devrim niteliğindeki bu birleşmenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (16 Haziran)


Çapraz platform, elbette günümüzde oyuncular arasında epey sevilen bir özellik ve gün geçtikçe destekleyen oyunların sayısı da bir hayli genişliyor. Bu sayede, platform veya PC üzerindeki dijital mağaza fark etmeksizin bütün oyuncular ortak bir oyunda bir araya gelerek hem birlikte hem de birbirlerine karşı oynayabiliyorlar. Haliyle bir oyundan aldığınız zevk de daha çok artıyor.

Bu adımların bir yenisi de Epic Çevrimiçi Hizmetler ile Epic Games şirketi tarafından atıldı ve artık devrim olarak nitelendirilen bu adım ile PC üzerindeki her iki mağazanın kullanıcıları çapraz platform ile Dead by Daylight ve Fall Guys gibi oyunlarda bir araya gelme fırsatı yakalayabilecekler.

Epic Games Store ve Steam Kullanıcıları Birlikte Oynayabilecekler

Epic Games tarafından yapılan açıklama ile geliştiriciler için şimdilik sadece PC platformunda kullanılabilir olan yeni bir aracın kullanıma açıldığı ve bu sayede, hem oyunların hem de toplulukların platformlar ve mağazalar arasında bağlantı kurmak mümkün hale gelmiş oluyor.

Yapılan duyuruya ilişkin olarak verilen detaylara bakılırsa, bahsi geçen iki mağazadaki arkadaşlarınız tek bir listede görebileceğiniz şekilde birleşecek. Sonrasında ise, birlikte oynamak istediğiniz arkadaşınızı listeden aratıp davet gönderebileceksiniz. Bunun yanı sıra, uygulamanın hesap bağlama özelliği ile Steam hesabınız için yaratılmış olan Epic Games Store hesabınız ile oyuna giriş yapabilmeniz mümkün olacak.

Amerika menşeli yayıncının söylediğine göre, bir oyunu yüklediğiniz zaman çapraz platform desteğinin kendi kendini güncelleme özelliği sayesinde yeni özellikler ve iyileştirmeler için sizin onay vermeniz gerekmeyecek.

Exit mobile version