Epic Games Store Oyuncuların Cebini Düşünüyor

Steam sonrasında yeni liman, Epic Games Store oldu!

Eğer Epic Games Store mağazasından satın aldığınız bir içerik sonradan ücretsiz olarak verilir ise üzülmeyin. Dijital mağaza cebinizi düşünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (11 Ocak)


Oyun dünyasında popüler olan dijital mağazalar arasında bulunan Epic Games Store, bilhassa ülkemizde Steam mağazasının MENA-USD geçişi sonrasında oyuncuların yeni limanı haline gelmişti. Bu bağlamda, üstüne gelen kış indirimleri ile yoğun bir ilgiye maruz kalan mağazanın oyuncuların cebini düşündüğünü bir uygulamasının olduğu ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Epic Games mağazası, açıldığından bu yana iki farklı şekilde ücretsiz oyun dağıtıyor. Bunlar haftalık olarak değişen sayıda ve yılbaşı döneminde günlük olmak üzere ikiye ayrılıyor. Bu sayede, kimi zaman büyük kimi zaman da küçük bütçeli oyunları tek kuruş ödemeden kalıcı olarak kütüphanelerimize ekleme fırsatımız oluyor. Bu listeye GTA 5 dahi eklenmişti.

Epic Games Store Yılbaşı Ücretsiz Oyun Programı 1 Ocak

Elbette bu günlük ücretsiz oyun programının yanı sıra, kış indirimleri de oyunculara büyük fırsatlar sunmuştu. Öyle ki, normal indirimlerin yanı sıra Epic Kuponu sistemi ile belirli bir miktarı aşmanız durumunda ek indirim ile fahiş fiyatlı oyunları inanılmaz derecede düşük paralar ödeyerek alabilmemiz mümkün olmuştu.

Epic Games Store, Pişmanlık Yaşayan Oyuncuların Gönlünü Almayı Biliyor

Yılbaşı döneminde, oyuncuların yaşadıkları pişmanlıklar da ortaya çıkmıştı elbette. Öyle ki sabırsız davranıp da önceden satın alınan oyunlardan bazılarının, satın alım sırasında ödenen meblağdan daha düşük bir seviyeye indiğini veya tamamıyla ücretsiz verildiğini gören kullanıcılar epey üzülmüşler ve acele etmemiş olmayı dilemişlerdi. İşte tam da bu noktada, Epic Games Store tarafından uygulanan bir sistem ile pişmanlık yaşayan oyuncuların da ceplerinin düşünüldüğü ortaya çıktı.

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan kullanıcılar tarafından aktarılana göre, eğer satın aldığınız bir oyun sonradan ücretsiz hale getirilmiş ise dijital mağaza o oyun için ödenen parayı kullanıcıya iade ediyor. İşin ilginç yanı ise şu ki, herhangi bir başvuruda bulunmanıza gerek kalmaksızın otomatik olarak para iadesi alabiliyorsunuz. Sadece birkaç gün beklemeniz gerekiyor o kadar. Bu uygulama elbette bütün kullanıcıların takdirini topladı ve övgüler ile Epic Games mağazası göklere çıkartıldı.

Exit mobile version